IS Halmia är mycket stolta över sin medverkan i Student League på Högskolan i Halmstad. Här kommer lite info om vad vi gör och varför.

VARFÖR FINNS STUDENT LEAGUE?  Hallands Idrottsförbund tog initiativet till ett samarbetsprojekt med IS Halmia och Halmstads Studentidrottsförening (HSIF) för att utveckla olika motions och tävlingsformer som ingår i Idrottslyftet. Idrottslyftet är ett regeringsuppdrag till idrotten för att utveckla barn- och ungdomsidrott. Hallands Idrottsförbund ansvarar samt planerar projektet tillsammans med HSIF som även har uppdraget att ansvara för det praktiska genomförandet tillsammans med IS Halmia.

VAD ÄR STUDENT LEAGUE? Student League är ett seriespel i fotboll för studenter. Vår ambition är att skapa aktivitetstillfällen för alla som vill spela fotboll för att det är kul. Syftet är att seriespelet ska skapa glädje, sammanhållning och ett roligt sätt att vara fysiskt aktiv. Seriespelet och tävlingen som det innebär, vill vi ju alla ha, men det justa spelet får inte glömmas bort. Alla ska kunna vara med och spela oavsett ambitionsnivå eller tidigare fotbollserfarenhet. Det viktigaste är att ha kul! Vi har en domare som hjälper till att det är juste spel på planen, för honom eller henne krävs det inte någon domarutbildning.

Via länkarna nedan hittar du lite allmän info såsom "Bra att veta", "Spelregler", "Inbjudan" och länk till nuvarande säsongs tabeller och spelschema.

Inbjudan - Bra att veta - Spelregler

Grupp A - Grupp B - Grupp C