Halmia Youth

Halmia Youth är ett sammansatt lag med rötterna ifrån Kattegattgymnasiet och Sturegymnasiet. En grupp ungdomar som samlas ett par gånger i veckan för att spela fotboll på sommaren, och innefotboll/innebandy på vintern. Allt sköts i korpens regi och tanken är att slussa in ungdomar från gymnasieskolorna till att forsätta vara aktiva inom idrotten.

 

Är DU sugen på att spela för Halmia Youth? Kontakta Christoffer Andréasson på 0704-045599 eller christoffer@halmia.se //2012-11-01

 

6/5 Numera läggs all info och statistik på vår externa hemsida - välkomna in och håll er uppdaterade!

 

22/3 Innebandy säsongen till enda, nu vankas vila. Finns intresset, vilket jag hoppas & räknar med, så anmäler vi ett lag till fotbollen under april månad.

 

15/3 Härligt kämpat senast, det tar vi med oss till torsdagens drabbning. Detta är också sista matchen i serien, det gäller ju avsluta snyggt heter det...

 

8/3 Nu är vi åter inne i tempot, match på torsdag som vanligt. Stay cool.

 

21/2 Repa mod nu under lovet boys, vi inleder med att vara matchvärdar till matchen V.9-syns laddade då!

 

15/2 Ny gameday på torsdag, dags att täta lite i defensiven, sedan sportlov och välbehövlig chans till återhämtning. Ge allt på torsdag boys!

 

8/2 Härlig fight senast, sådan inställning vill man se varje gång. Kör hårt nu på torsdag boys!

 

3/2 Inställningen kunde varit bättre senast på samtliga håll. Ny chans ikväll, ladda boys!

 

25/1 Tufft med få avbytare senast, hoppas på lite uppslutning till veckans drabbning, där vi också är matchvärldar. Syns på torsdag boys!

 

18/1 Trevlig inledning på det nya året med målkalas, kul match dessutom, Nya tag på torssdag, då en sen drabbning väntar.

 

3/1 Nytt år - nya tag. Match nästa torsdag, avslag kl 20.45. Budning kommer som vanligt nästa vecka. Passar på att tacka för "Nyårshälsningarna".

 

20/12 Så var detta år till enda för Halmia Youth, nya tag i mitten på januari. Tills dess: God Jul & Gott nytt år boys-det är ni väl värda!

 

14/7 Rock´n roll innebandy senast, nu återstår endast 1 match av år 2010, sen lite vila för att starta upp i januari 2011 igen. Alla till sista matchen!

 

7/12 Två ynka matcher kvar innan juluppehållet-ställ upp nu och vila sen är det enkla budskapet, boys! Sen match på torsdag(avslag kl 21.20)-vila och gör läxorna innan!

 

30/11 Lätt seger senast, nya möjligheter att glänsa nu på torsdag. Först till truppen gäller....

 

23/11 Ny chans att springa av sig nu på torsdag, håll utkik i budningen-kamp om platserna nu!

 

14/11 Härlig batalj i torsdags, stort att alla kämpade i 2x30 min trots att motståndarna gnällde och domarna blundade emellanåt...sånt är det ibland, bara gilla läget. Nya tag på torsdag-ställ upp lika mangrannt då!

 

11/11 Match ikväll, hoppas på 5 st sugna krigare. Nu ger vi järnet och hittar ett vägvinnande spel.

 

1/11 Bättring spelmässigt senast, dock har fortfarande försvarsspelet mer att önska. Framåt var det helt ok. Spelledigt denna vecka p g a höstlov, nya tag nästa torsdag. Håll utkik på budningen-först till kvarn gäller för att säkra en plats i truppen( första 6 st som anmäler sig från tisdag fm - torsdag fm.)

 

26/10 Upp med huvudena grabbar, nu måste det kämpas till svetten rinner. Upp till bevis nu på torsdag igen!

 

19/10 Efter en premiär där vi var lite vilsna på planen så tar vi nya tag redan nu på torsdag, endast 6 st spelare får spela/match-därför lär det bli konkurrens om platserna. Nu måste ni ligga i med att höra av er boys, syns på torsdag.

 

12/10 Nu på torsdag kickar innebandy-säsongen igång. Det ska bli skönt och damma av klubban igen och åter få kämpa till sista svettdroppen. Nedsläpp 20.00 på Sannarpsgymnasiet, vi samtlas dock redan 19.30...spelschema läggs ut här på hemsidan efter vår första match, då jag får ett komplett sådant. Kolla även vår andra sida, www.laget.se/halmiayouth - håll gärna gästboken levande med sköna tankar och funderingar!

 

16/9 Ett lag till Innebandy-säsongen är nu anmält. Jag kommer att kontakta samtliga som var med under fotbollssäsongen-sen säger man ja el nej, enkelt!

 

7/9 Endast 4 man dök upp och då var ändå en ett nyförvärv. Själv fick jag ta hand om målvaktsplatsen, vilket inte är det mest optimala. Matchen blev spelad iaf-vilket var det viktigaste för respekten gemtemot såväl motståndare som domare. Nu är säsongen över och ett innebandy-lag skall inom det närmaste anmälas-där behöver man ju vara endast 3 man....

 

26/8 Nytt speldatum för nästkommande match: Onsdag 1/9 kl 18.45. Samling en kvart innan som vanligt. Slut nu leden så avslutar vi serien bra!

 

17/8 Höstpremiären avklarad, resultatet är inget att hurra över. Uppslutningen ok men inställningen har mer att önska. Bättring till nästa match krävs.

 

22/6 Sista matchen för vårsäsongen spelad, 7 man var på plats...nu måste vi ladda batterierna för höstsäsongen....4 matcher återstår & uppdaterat spelprogram finner ni här på sidan. Se nu till och vila upp er så vi kan ställa upp med fullt lag och på så sätt ta några segrar i de återstående matcherna.

 

17/6 Endast fem man dök upp, dessa kämpade tappert och ska ha en stor eloge. Övriga spelare måste se till att dyka upp till nästa match, det är den sista innan sommarvilan-sen får ni ta semester boys.

 

10/6 Gårdagskvällens match blev inställd pga att vi INTE kunde få ihop lag. Kommentarer överflödiga, nya tag nästa vecka.

 

7/6 Vår egen laget.se sida signerad Tollan håller på att ta form, ni kommer får få egna inloggningsuppgifter till att fylla er profil med. Håll gästboken levande med hög standard på språket samt namn signerat den som skriver, så kan vi fortsatt ha den öppen...

 

1/6 Ytterligare en förlust efter en dålig start på matchen, andra halvlek spelade vi upp oss och det tar vi med oss till nästa match.

 

25/5 Det blev förlust i vår tredje match, alla kämpade dock riktigt bra. Vi tar nya tag och kommer igen såklart. Senaste nyförvärvet Johan, gjorde en bra match.

 

20/5 Andra matchen innebar en förlust, målskytt ligger under"Spelschema/Reultat"...

 

18/5 Inför kvällens match hälsar vi vårt senaste nyförvärv välkommen: Karl Pahne. Ladda nu killar, det kommer att bli en tuff match ikväll.

 

13/5 Första matchen spelad, vinst 6-3. Målskyttar ligger under"spelschema/Resultat"...

 

4/5 Lottningen för Korpen Div 4 ligger under engen flik, uppdateras efterhand.

 

29/4 Pratade med korpen idag och lottning kommer att göras under morgondagen. Vi är placerade i div 4, speschemat för denna division startar under v.19. Återkommer med exakt datum samt spelschemat för hela säsongen. Håll som vanligt utkik på er mail.

 

22/4 Anmälningstiden har nu gått ut, totalt blev vi 14 st spelare som skall representera Halmia Youth i seriespelet. Önskemål om nr har gått ut och på dessa är det"först till kvarn som gäller..." Licenserna är inbetalda till Korpens kansli, återkommer med uthämtningen av dessa.

 

13/4 Matchtröjorna hämtas av mig på torsdag, i samband med idrottsdagen på KG(tis den 20/4) väljer man ett nr för resten av säsongen. De 4 st som inte har betalat gör detta under veckan enligt överenskommelse. 2 st platser är öppna för "nyförvärv".

 

6/4 Spelarna som ej betalt har fått extra tid på sig tills nästa vecka. Under tiden jobbas det för fullt med matchtröjorna, i nästa info brev(nr 4) går det bra att välja nummer. Nr 1-11 är storlek M & nr 12-15 är storlek L.

 

1/4 Tröjor för tryck är beställda, numreras 1-15. Antal spelare som definitvt är med är 12 st, dessa har betalt medlemsavgift alt ska betala i början på nästa vecka. Finns intresse hos någon annan, så har vi 3 st lediga platser.

 

30/3 16 st spelare är preliminär-truppen idagsläget. Under morgondagen tas den defenitiva truppen ut, då det samtidigt är dags för medlemsbetalning till såväl korpen som IS Halmia för samtliga.

 

25/3 Bekräftelserna av att man verkligen vill deltaga har nu droppat in. Vi blir glädjande nog ett lag. Jag anmäler under eftermiddagen. Mer info kommer....

 

23/3: Den här veckan har man på sig att fundera om man vill vara en del av truppen 2010. Vi bör vara ca 15 st spelare, detta eftersom matcherna kommer att ligga på oregelbundna tider i veckona, måndag-fredag. 1 lagkapten, som tar ansvar & föregår med gott exempel när det gäller uppträdande & pålitlighet, kommer att utses för hela säsongen, innan uppstarten. Denna roll kommer jag och spelarna själva rösta fram och det är viktigt att den framröstade verkligen vill och vet vad som förväntas av den utvalde.

 

16/3: Intresset var som jag väntat mig dvs runt 20 st intresserade-vilket är bra. Skickar ut ett första info-brev där samtliga har ytterligare en chans att verkligen bestämma sig om man vill vara med på resan. Det lär av erfarenhet säkert falla bort en och annan under resans gång men även några kommer säkert att tillkomma.

Hursomhelst så är det viktigaste att gläjen kommer att vara det centrala, glädjen til kamratskapen, glädjen till idrotten och glädjen till att få spela i Halmia´s namn.

Avspark någongång i april, fram tills dess så matar jag på med info hela tiden!

 

11/3: Vi startar upp med en intresse-förfrågan fredagen den 12/3 i Kattegattgymnasiets cafeteria. Därefter kontaktas de som som visar seriöst intresse av att vara en del av truppen under 2010.

 

Truppen kommer förhoppningsvis att bestå utav fd aktiva spelare med rötterna på Kattegattgymnsiet och de som inte redan har de,t så växer det förhoppningsvis så småningom fram ett stort ISH hjärta. Kamratskap och vilja är ingridienser som skall känneteckna truppen.

 

Kontinuerlig uppdaterad info kommer att följa allteftersom, håll utkik!