Bagarna

Vad är Bagarna?

Det är en samling "goa gubbar" (stora halmianer ) som träffas varje måndag
mellan 08:45 – 11:30 med uppehåll juli, jul och nyår.

Namnet Bagare var kommer det ifrån?

-Hos oss får du det senaste som hänt ( historia = "färska bullar " ) därav namnet.

Vem får vara med?

-Alla medlemmar i Halmia är välkomna.

Vad gör vi?

-Vi fikar, kaffe och macka till självkostnadspris / 20 kr. Källarfranska med ost är flera av bagarnas önskemål.

Gör vi något mera?

-Idrottssnack om fotboll så klart och Halmias alla lag i synnerhet, från flick- och pojklag upp till seniorlagen diskuteras. De som vill kan vara med i systemtipsen och även tävla med enkelrader. Flest rätt under året får inteckning i ett vackert vandringspris. Upplevelser och historier från gamla tider berättas och kryddas kanske lite mer och mer för varje gång. Garanterat är det många glada skratt under måndag-förmiddagarna på Halmianen.

Sparklubben

Vill man kan man vara med i sparklubben informerar Stig-Ove Nilsson om.

Utflykter har gjorts till Köpenhamn där dagen avslutades med trekamp på Tivoli.
Hösten 2005 besöktes Göteborgs TV som visade inspelningen av På Spåret.
I flera omgångar har ett mindre antal bagare rest till England för att se på ligafotboll.

Hjälp till Halmia
Bagarna jobbar ideéllt med bingoförsäljning, loppmarknad m.m.

Finns det plats för fler bagare?
Ja , givetvis. Vi ser gärna att flera besöker oss. I dagsläget har vi besök av ca 25 – 30 halmianer.
Så halmian , vill du ha en trevlig förmiddag ställ kosan till Halmianen.

/Mästerbagaren