Det närmar sig årets tredje största helg för bingolotto.

• Jul och nyårsbingo i all ära, nu är det snart dags för årets tredje största helg för bingolotto, nämligen påsken. Med anledning av nuvarande situation kring Coronaviruset så säljs just nu bingolotto på City gross i receptionen, MEN endast med swishbetalning. Däremot kommer Halmia att ha full bemanning under påskhelgen, från skärtorsdagen (9/4) till påskdagen (12/4) så säljs lotterna av inga mindre än dam- och herrlaget. Under dessa dagar går det givietvis utmärkt att betala kontant som tidigare. Passa på att stötta föreningen denna viktiga helg, och samtidigt få slänga några ord med våra goa tjejer och killar i representationslagen.
  • Halmias loppis söker fortfarande efter ideell personal. Tveka inte att höra av er till Leif "Kola" Bangtsson om ni vill ställa upp för föreningen, ett par timmar i veckan räcker långt. Kola når ni på 0733-828841.
  • Sist men inte minst så kan vi meddela att utskick för medlemsavgift till våra passiva medlemmar kommer att ske med start vecka 16. Byte av medlemsregister har gjort att allt dragit ut lite på tiden.
// Kansliet
Etiketter: föreningen
Svenska Fotbollförbundets hemsida Svenska Fotbollförbundets hemsida
Idag har det kommit nya tydliga restriktioner och rekommendationer från Svenska Fotbollförbundet efter Folkhälsomyndigheternas pressträff och dess information, detta är defintivt inget 1 april skämt!!

SvFF följer vad folkhälsomyndigheten och regeringen rekommenderar och bestämmmer, likaså vårt distriksförbund Hallands Fotbollsförbund.

Via vår hemsida har vi lagt in en klickbar SvFF-banner längst upp, där kan man gå in när som och läsa uppdaterad information om vad som gäller - detta följer alla berörda i IS Halmia.

Må väl därute, ta hand om varandra och andra.

// Administrationen

Läs hela inlägget »

Pga rådande omständigheter tvingas Halmiaringen att ställa in den planerade upptaksträffen som skulle ägt rum 3/4.

// Kansliet

Etiketter: föreningen