Izabella Blomqvist. Foto: IS Halmia Izabella Blomqvist. Foto: IS Halmia

Izabella Blomqvist kallad till riksläger för flickor födda 2006

Rikslägret på Bosön 1-5 augusti är det första steget i uppstarten av F15-landslaget inför höstens samlingar.

Halmias Izabella Blomqvist (som för tillfället är utlånad till Falkebergs FF F17 för matcher, tränar fullt med ISH) är en av 136 tjejer som är kallade till lägret kommande månad.

Izabella är snart en av många Halmianer som representerat vårt svenska ungdomslandslag dom senaste åren. Stort grattis till både Izabella och alla fantastiska ledare i föreningen som utvecklar våra talanger.

Lycka till önskar VI Bella!!

// Kansliet

Etiketter: dam dam ungdom

Tre Halmiatjejer i Juni's startelva

Hallandsposten kommer under säsongen att ta ut en startelva med dom bästa spelarna för varje månad i lokalfotbollen.

Tre Halmianer kvalificerades för den första upplagan; Celine Gysenius, Moa Jönsson och Sofia Voldby - snyggt, kul, rättvist och grattis!!

Se mer i länken nedan;
Hallandsposten

// Kansliet

Etiketter: herr dam

Brådskande ärenden hänvisas till:

Annika Petersson                       Marknad                   0735-147311
Anders Nelson                           Ordförande               0768-297488
Leif Jönsson                                Sportchef                  0706-464457

Glad sommar önskar Halmias kansli.

Etiketter: föreningen