Alice Sandahl Alice Sandahl
Spelare nummer 19 och 20 in i damtruppen är - Cornelia Ericsson och Alice Sandahl;
Både vår Cornelia som nya Alice genomgår och har genomgått en längre rehabiliteringsperiod pga sina skador, Alice är i hundra skick igen för att gå fullt nu men Cornelia har en bra bit kvar.
Alice har många års division 1 rutin (född -97) och ansluter till oss från Valinge/Derome, försvaret är hennes styrka och hon har agerat mest som mittback dom sista åren. Sympatiska och trevliga Cornelia har sina styrkor i offensiven men har som sagt en bit kvar till tävlingsskick.
Om båda kommer upp till sitt max igen så höjs konkurrensen ytterligare och även dessa slåss då om en startplats.


// Administrationen
 
Läs hela inlägget »

Nu kör VI igång med Halmiatravet 2019, VI närmar oss storvinsten igen!!

De som önskar att fortsatt vara med måste sätta in 500:- senast 20 januari, inblandade vet vad som gäller. Inbetalning via bankkonto 6748 896644138 eller swish 0735374570.

Frågor - hänvisning Lasse Floren 073-5374570.


// Administrationen
 

Läs hela inlägget »
Celine Gysenius Celine Gysenius
Spelare nummer 18 (antal spelare) in i truppen 2019 är - Celine Gysenius;
Känns grymt bra att få in denna ambitiösa, drivna och fortfarande mycket utvecklingsbara spelare. Celine fyller 2019 20 år och har dom senaste åren agerat mycket säker nästsista utpost i Kvibille BK, dvs mittback och som ansvarstagande lagkapten dessutom. Vi har följt Celine länge och hon var bl a och tränade med oss sommaren 2018. Nu är truppen strax stängd och det ser idag riktigt spännande ut med truppbygge 2019 och dess utseende, inkl lika driven och spännande tränarstab.


// Administrationen
 
Läs hela inlägget »

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv