Fyra raka segrar och fortsatt häng på förstaplatsen

Nu ska det avgöras, om tre veckor ska serien summeras.

Halmia
Halmia är fortfarande beroende av att serieledande Bergdalen tappar poäng i någon av matcherna mot Värnamo, Mariebo eller Qviding, samtidigt som Halmia måste besegra Bergdalen på bortaplan nästa helg, och troligtvis vinna resterande matcher. Då kan det gå hela vägen. Men en match i taget var det någon klok människa som sa. Först ska nästjumbon Qviding städas av på ett betryggande sätt. Halmia har seriens bästa målskillnad och ”hemma” på Skedalahed är man starka. Fyra raka segrar imponerar.

Qviding
Göteborgstjejerna i Qviding har haft en tung säsong och är ett av tre lag som delar jumboplatsen på nio inspelade poäng. Med tre respektive fem poäng upp till Astrio och Nittorp på säker mark så lever dock fortfarande hoppet om nytt kontrakt. Laget har inte vunnit på elva matcher men senast knep man en poäng i bottenmötet med Astrio efter en sen kvittering av Qviding. Elin Wallskog Fahlgren leder interna skytteligan på blygsamma tre mål.

Intervju med huvudtränare Peter Blomqvist:
- 4 raka vinster nu, innan dess 4 matcher utan vinst. 4 matcher kvar. Vi är starka nog att vinna resten och fortsätta spela bra. Nu avslutar vi snyggt och hoppas på massa glädje.

Förra mötet
Första mötet i år slutade med bortaseger för Halmia med 4-0.

Avspark
Lördag 16 oktober kl 14.00 på Skedalaheds konstgräs.

Qvidings hemsida
Tabell och spelschema
Hallandsposten

Etiketter: dam

Försäljningsstart v43

Nu kommer det snart finnas möjlighet att köpa lotter i Halmias mycket uppskattade reselotteri. Som förra året kommer priserna att bestå av presentkort på Hotel Tylösand. Håll utkik!

Etiketter: föreningen

Matcherna mot Ljungby och Råå flyttas till Skedalaheds konstgräs

Datum och avspark är samma som tidigare, dvs 22/10 resp 5/11. Avspark 19.00.

Etiketter: herr