Matilda Brovall Matilda Brovall
Spelare nummer 20 (antal spelare i truppen, 18+2 mv) är klar för IS Halmia dam - det är målvakten Matilda Brovall (född 1998). Matilda är fostrad i Onsala BK och har spelat i division 1 några år, med andra ord en rätt erfaren spelare trots sin ringa ålder. En bra målvakt som tar upp konkurrensen med Cornelia om första platsen, Matlida är även bra med fötterna - vilket är viktigt i lagets uppspelsfas. Matilda studerar på Halmstad högskola så hon vet vad hon vill och är en härlig personlighet. Matilda ersätter Sai som tagit en paus från fotbollen. Hjärtligt välkommen Matilda!!

Ännu en mycket glädjande punkt är att vår Lina Eriksson (född 2000) som valt att fortsätta med sin fotboll hos oss, Lina gjorde ett bra 2019 och kan spela både defensivt som offensivt på båda kanterna. Härligt Lina!!

Här kommer raden till V75 lördag 25 januari;

Avd 1: 6

Avd 2: 3

Avd 3:  1, 2, 5, 6, 9, 10, 11

Avd 4:  Alla

Avd 5: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Avd 6: 3

Avd 7:  1, 4, 5, 8

3024 rader - Nu håller VI tummarna och tömmarna!!

Ellen Alström Ellen Alström
Spelare 19 in i trupp 2020 för ISH Dam blir försvarsspelare Ellen Alström född 1998. Ellen kommer från Rössö (div 1) i Uddevalla som 2019 kvalade till Elitettan, men laget missade där. Ellen har sökt in på Halmstad Högskola och började där augusti 2019, Ellen tränade med oss i höstas men även andra föreningar fick span på henne - valet föll dock på IS Halmia, vilket VI är glada över.

Vår ena målvakt Kannika "Sai" Posri har valt att ta paus från fotbollen på obestämd tid pga personliga skäl, ersättare sökes och ett par bra alternativ finnes redan.

Hjärtligt välkommen Ellen!!