Nästa runda för Halmiatravet är lördag 23 november, alla inblandade vet vad som gäller.

Om VI inte vinner på lördag så har ansvariga bestämt att ta lite paus för att vässa sin form till det bättre och ta upp det hela igen i slutet på januari, närmare bestämt 25/1.

Frågor hänvisas till Lasse Floren 073-5374570.

Noel Törnqvist Noel Törnqvist

Igår kväll kom vår unga duktiga målvakt Noel Törnqvist hem från fyra dagars landslagsläger på Bosön i Stockholm med P17 landslaget. Under helgen återhämtar sig Noel med nära och kära innan nästa tur ut sker. Denna gång en inbjudan från nyblivna Allsvenska föreningen Mjällby AIF från Blekinge, fr o m måndag 18/11 och hela vecka 47 kommer Noel tillbringa hos Mjällby.

Fler föreningar visar intresse för Noel, riktigt kul för Noel och ett kvitto på att hård samt målmedveten träning för utveckling ger utdelning över tid. Likväl, och igen, ett starkt kvitto på att IS Halmia står för god kvalité i sin träningsmiljö samt bra på att ta hand om som utveckla unga spelare.

Stort lycka till Noel!!

ÅRSMÖTE Halmiaringen

När och var: Örjanstugan fredag 6 december kl.18.00

VI ser fram emot en trevlig kväll och hoppas att VI blir många som tar sig tid att komma. Efter mötets avslutande serverar goa Siw sitt berömda julbord, maten bjuder Halmiaringen på.

Anmälan är bindande och skall vara oss tillhanda senast 3 december, anmälan till Bo Tagestam 0733-224862 eller Lasse Floren 0735-374570.