Halmia 2007 - jubileumsåret

2007 fyllde IS Halmia 100 år vilket uppmärksammades och firades på flera olika sätt. Året och firandet blev sannerligen något att minnas för alla Halmianer. Under denna flik har vi samlat både Halmias historia och minnesbilder från 2007.

Under jubileumsåret stod många gratulanter i kö. En av de första att gratulera var Lennart Johansson, f.d. Uefa-ordförande.

-----------------------------------------------------------------

Lennart Johansson, f.d. Uefa-ordförande gratulerar:

Först vill jag gratulera en gammal välkänd förening - IS Halmia - till 100-årsjubileet som firas den 16 juni 2007.

Under andra världskriget kom jag i kontakt med Halmia för första gången. Jag kommer ihåg att Halmia hade ett par tvillingar i laget när ni besökte stockholmstrakten för spel i allsvenskan och Svenska Cupen. Vad jag främst fäste mig vid var klubbdräkten, revärer på byxorna var läckert!

Senare har jag haft kontakt med er av och till genom åren under min tid i Svensk Elitfotboll. IS Halmias fotbollskarriär är som livet självt: Upp och ner, ner och upp.

Lycka till nu i fortsättningen och välkomna tillbaka i den högsta societeten!

Lennart Johansson
f.d. President UEFA