Halmias historia

Bild från första allsvenska matchen 1932 mot AIK Bild från första allsvenska matchen 1932 mot AIK

2009 är ett år som kommer att göra ett rejält avtryck i Halmias snart 102-åriga historia. Damseniorerna har efter många års bortvaro åter tagit klivet upp i eliten i och med avancemanget till division 1 och herrseniorerna har genom övertygande serieseger avancerat till division 2. Intresset för föreningen är stort och inte på många år har så många personer i och runtomkring Halmia varit så engagerade i föreningens olika verksamheter som detta år.

Under rubriken Halmias historia har vi samlat över 100 års händelser och hoppas kunna fylla på med många nyheter de kommande åren som kommer att bli framtidens historia. IS Halmia är en förening som blickar framåt med stadig blick men för att ta sig framåt måste du kunna din historia och den hittar du här.

Till jubileumsåret 2007 gjordes att fantastiskt arbete att samla information som har publicerats både på hemsida och på andra ställen. Många personer har bidragit med material till dessa sidor. Sidorna är inte kompletta ännu och arbetet att samla in uppgifter pågår ständigt. Saknar du några uppgifter eller vill hjälpa oss komplettera med bilder får du gärna höra av dig.

Det mesta av informationen kring fotbollen och herrarna i föreningen hittar du under rubriken Halmia - från 1907 till nutid.

Halmia - laget i mitt hjärta!