Lån in från KDFF

Elin här i KDFF's dress. Elin här i KDFF's dress.

Fr o m igår torsdag 28/7 till träningsmatchen borta mot Mariebo från Jönköping, spelar i div 1 mellersta (vinst 2-1 för ISH), blev Elin Sjöström klar som lån till ISH fullt året ut från samarbetsföreningen KDFF. F.d landslagsspelaren Elin har varit i KDFF's A-trupp sedan 2021, konkurrensen har ökat avsevärt i KDFF (topplag i Allsvenskan, 3a ifjol och 3a nu) som dessutom är med i kval till Champions League under augusti i år samtidigt som man skall bli topp 3 i Allsvenskan. 

Elin tränar&spelar fullt ut med ISH fr o m igår, alla onsdagar (träningsfritt för ISH) tränar Elin med KDFF - den dagen då även andra från ISH oftast tränar med KDFF (1-2 spelare till). Elin flyttar dessutom till Halmstad efter augusti månad.

ISH är mycket glada, stolta och tacksamma över hur årets samarbete med KDFF utvecklat sig, fortsättning följer.

Länk till Kristianstads Damfotbollsförening;
https://www.kdff.nu


Hjärtligt välkommen Elin :-))


// Kansliet