Nyförvärv till dam

Wilma här i Ängelholms dress. Wilma här i Ängelholms dress.

19-åriga Wilma Törnqvist ansluter till ISH nu efter en tids träning med laget, Wilma kommer närmast från Ängelholms FF (div 2). Wilma kan spela på flera positioner och är mycket seriös med sin fotboll, hon är av karaktären som längtar till nästa träning för att prestera än bättre. Hon skall även göra lumpen lite senare, vilket säger en del om goda karaktärsdrag. Wilma är en klok spelare & människa med skön personlighet, vilket klickar utmärkt med befintlig trupp.

Så säger Wilma om sin entré i ISH;
- Detta känns som ett väldigt bra steg för mig i min fotbollsutveckling, en möjlighet jag inte kan säg nej till. Jag har blivit mycket väl omhändertagen utav ledarstab som spelartrupp. Allt känns väldigt seriöst men ändå på ett skönt avslappnat vis, jag kommer att få jobba hårt för spelminuter men det gör jag gärna för min bästa utveckling.


Hjärtligt välkommen Wilma :-))

--------------------------------------------------------------------------------------------------

ISH dam har tyvärr även en spelarförlust i form av goda Lina Eriksson, som nu väljer att prioritera annat i livet än fotbollen. 

Så här säger Lina om sin långa tid i ISH;
- För 7 år sedan kom jag till Halmia som både en osäker spelare och person, där målet var att bli en bättre fotbollsspelare. Till en början var det kämpigt, lärande och framförallt en stor kvalitetsskillnad på flicklaget jag kom från till ett lag som precis åkt ur elitettan. Några år senare i samband med en ny tränare fick vi ett nytt spelsystem och det var här jag skulle säga att jag växte som mest, både som spelare men även som person. Inte bara pga tränare utan främst för laget och dess sammanhållning, som än idag är helt fantastisk! Så vill ge ett stort tack till klubben, alla tränare men störst tack till alla tjejer i laget.


Stort TACK för allt Lina!!


// Kansliet
 

Etiketter: dam