Nyförvärv till herr

Vuk in action i Halmia-dressen under 2018. Vuk in action i Halmia-dressen under 2018.

Efter att Gjenis Zeqiri blivit klar kan nu ISH presentera sitt andra offensiva nyförvärv, det är vår f.d skyttekung Vuk Lugonijc som kommer tillbaka vilket ISH är glada och stolta över - hemvändare är alltid välkommet.

2017 vann Vuk skytteligan i division 2 med 21 mål och 2108 (när ISH kvalade till div 1) gjorde Vuk 14 mål inkl antal assist. Detta ledde till provspel både hos HIF som Varbergs BoIS, det blev ett 2-års avtal med BoIS (superettan då) som han signade i början på 2019. I juni 2020 gjorde Vuk comeback i ISH, det var inget bra år varken för ISH som för Vuk som hade skadeproblem då. Sedan 2021 har Vuk spelat hos Höganäs BK.

Nya tränarstaben med Peter Blomqvist i spetsen är mycket nöjda med Gjenis&Vuk in och staben har stor tro på att få igång dessa båda ordentligt igen.

Så här säger Vuk om sin återkomst;
- Det ska bli otroligt kul att sätta på sig halmia tröjan och få njuta av atmosfären på Örjans vall igen och även kunna hjälpa Halmia tillbaka upp i seriesystemet där de hör hemma.
Jag fick även en skön känsla av den nya tränaren Peter som person. Han har även en väldigt tydlig spelidé som jag tror passar min spelstil väldigt mycket. Utifrån den spelidén tror jag att jag kan hjälpa laget väldigt mycket.


Hjärtligt välkommen tillbaka Vuk :-))


// Kansliet

Etiketter: herr