Nyförvärv till herr

Gjenis Zeqiri. Foto: IS Halmia Gjenis Zeqiri. Foto: IS Halmia

Nu kan ISH presentera föreningens första! nyförvärv in under sommarfönstret, denna gång till vårt herrlag och det är en nygammal offensiv spelare vid namn Gjenis Zeqiri.

Gjenis har gjort ex antal år i ISH's ungdomsverksamhet innan han lämnade för HBK U17 inför 2016, efter ett par år hos grannen så har han varit skyttekung (som assistspelare) på division 3 nivå hos SNFF-Laholm-Vinberg. Han gick så bra att han fick testa vingarna på division 1 nivå hos Eskilsminne, ett ok år där för Gjenis men tuff nivå som konkurrens. Efter att i år börjat lysande hos Varbergs GIF i division 2 så har skador förföljt Gjenis, det ihop med pendlandet (Halmstad-Varberg) samt växande privatliv gjorde att Gjenis sökte sig "hemåt" igen - något ISH är mycket glada&tacksamma för. 

Så här säger Gjenis om sin återkomst till ISH:
”Innan jag valde Halmia ville jag först och främst hitta en klubb som gillar att hålla i bollen och har en tydlig spelidé. Jag känner att med mina egenskaper kan jag platsa in i laget, få ut mer av mitt egna spel samt bidra för lagets bättre. Jag kontaktade Leif om intresset nyligen och därefter har det gått fort. Till hösten är jag väldigt taggad att visa vad jag går för. Halmia är ett väldigt fint och bra fotbollslag för min fortsatta utveckling. Jag tror bestämt att Halmia till hösten kommer att fightas för en plats i division 2 inför 2023”.


23-åriga Gjenis är en mycker seriös människa och vill fortsatt nå så långt som möjligt med sin fotboll, gärna med ISH - hjärtligt välkommen tillbaka Gjenis :-))


// Kansliet
 

Etiketter: herr