Presentation Blomqvist & Ribic

Fr vänster Peter Blomqvist, Ervin Ribic. Fr vänster Peter Blomqvist, Ervin Ribic.
Avbrott/uppbrott är bara jobbigt, man får aldrig glömma individen i detta - det sportsliga kommer därefter även om det är viktigt i sig. Anders Wallin och Per-Anders Andersson har varit många år i ISH och gjort mycket bra, ex Perra som även har en lång ledarbakgrund i vår ungdomssida som i akademin men också en egen aktiv bakgrund i ISH - respekt&tacksamhet mot ER båda för ISH.

Här kommer presentationer utav nya huvudtränaren Peter Blomqvist som hans assisterande Ervin Ribic, två rutinerade gossar med god spelarbakgrund som hög utbildningsnivå;

Så här säger huvudtränare Peter: 
Det är en ära att bli huvudtränare i Halmia. Samtidigt massa krav. Jag kommer bli hårt granskad i mitt jobb mot styrelsens högt satta mål. Det känns också bra i det att få jobba med Ervin och William (Åberg som blir kvar, vilket ISH är tacksamma för) som är stabila människor, kunniga och erfarna kring ”vårt” sätt att bedriva fotbollsträning och forma vår spelidé. Dessutom får vi in Bobby som kommer brinna för att vässa till våra målvakter. Vi kommer jobba hårt tillsammans med en fantastisk trupp. Vi kommer vara tydliga i hur vi ska spela. Beslut och detaljer kommer vara viktiga delar i vårt spel. Vi kommer vara noggranna i allt. Varje minut av träningen ska tas till vara på. Från första träningen ska mönster och strukturer övas in - det kommer bli action! 

Så här säger assisterande tränare Ervin: 
För min egen del känns det fantastiskt roligt att få komma tillbaka till Halmia.
Även om det inte är min moderklubb så känns det som hemma då jag tidigare tillbringat 9 år i ISH som spelare.
Efter att ha varit ifrån Halmia 6 år och jobbat med fotbollen på andra håll och fått mer erfarenhet både från uppdrag och kollegor så känns det rätt att haka på detta tåg.
Blir även intressant och lärorikt att få jobba med Blomman (Peter) och Will (William).
Peter har mycket intressanta idéer som liknar mina att spela fotboll samtidigt som han är väldigt noggrann och ambitiös.
Will känner jag sen 15 år tillbaka där så det är prestigelöst mellan oss med en öppen och ärlig kommunikation.


IS Halmia hälsar Peter & Ervin hjärtligt välkomna (som nya målvaktstränaren Bobby).


// Kansliet 
 
Etiketter: herr