Mittback ansluter till herrlaget

Kosovar Sulejmani, senaste tillskottet hos Halmia herr. Foto: IS Halmia (ny bild med "rätt" tröja kommer under tisdagen. Kosovar Sulejmani, senaste tillskottet hos Halmia herr. Foto: IS Halmia (ny bild med "rätt" tröja kommer under tisdagen.

Ung men meriterad mittback ansluter direkt

Han har spelat i division 3 med Snöstorp Nyhem, division 2 med Ullared och i futsalens högstaliga med Halmstads BK. Låt oss presentera vårt senaste nyförvärv på herrsidan.
 

  • Kosovar Sulejmani (född 99) från Kvibille BK
Trots sin ringa ålder på 23 år så har Kosovar hunnit med en del seniorfotboll sedan han lämnade Halmstads BK's akademi 2017. Fram till 2019 spelade han fotboll på div2-3 nivå men valde sedan att trappa ner och har senaste åren tillbringat sin tid i Andersbergs IK och Kvibille BK i division 6 resp 5.

Huvudtränare Anders Wallin beskriver Kosovar som spelskicklig, teknisk och stark. Anledningen till att man nu väljer att plocka in en mittback är på grund av att Erik Pålsson snart ska operera sin häl och väntas bli borta i 3-6 månader, dessutom går Andreas Åström ut skolan i sommar och kommer eventuellt att flytta till annan ort.

Varmt välkommen till IS Halmia Kosovar!

// Kansliet
 
Etiketter: herr