Inför IS Halmia Herr - Angered MBIK

Nyförvärvet Alexander Nielsen. Foto: IS Halmia Nyförvärvet Alexander Nielsen. Foto: IS Halmia

Seriepremiär!

Om förra försäsongen var världens längsta så har årets varit den kortaste med tanke på att seriespelet tog slut i mitten av november.

IS Halmia
Laget valde att matcha hårt i träningsspelet där merparten av motstånden tillhör division 2. Efter lite blandade prestationer så har allt mer trillat på plats under senaste månaden. Segern mot Ullared (3-1) var imponerande och hur man än vänder det så är tolv gjorda mål mot Snöstorp Nyhem ett bra kvitto på ett väl fungerande anfallsspel. Samtliga spelare utom målvakten Anton Jonsson (bortrest) är tillgängliga och redo, dessutom kan vi lagom till premären presentera ett nyförvärv.

Från grannklubben Halmstads BK har man plockat in en 17-årig målvakt vid namn Alexander Nielsen. Alexander spås en lysande framtid mellan stolparna och konkurerar nu på samma villkor som Markus Rydeberg och Anton Jonsson. Varmt välkommen Alexander!

Angered MBIK
Göteborgsgänget är en ny bekanskap för Halmia. Laget vann division 4 under 2020 och slutade ifjol precis ovanför nedflyttningsstrecket i div3 mellersta götaland. Under försäsongen har man mestadels mött div4-motstånd där det blivit tre vinster på fem matcher, utöver det så har man förlorat mot IFK Göteborgs P19 med hela 1-5.

Huvudtränare Anders Wallins tankar inför matchen:
- Vi ser mycket fram emot premiären och kommer väl förberedda. Nu kör vi!

Avspark
Lördag 9 april kl 16.00 på Halmstad Arenas konstgräs. Entré 100 kr. Kiosk inkl grill finns på plats. Vänligen betala med swish i entré och kiosk, kontanter fungerar också.

Länkar
Tabell och spelschema
Angereds hemsida
Hallandsposten

// Kansliet
 

Etiketter: herr