Halmiafemman är tillbaka!

Skolturneringen är tillbaka

Med anledning av Covid-19 och dess tidigare restriktioner så har inte turneringen genomförts sedan 2019. För att alla ska ges chansen att spela Halmiafemman så genomförs hela 3 turneringar i år, först ut är "Halmiasexan" för nuvarande sjätteklassare som egentligen skulle deltagit hösten 2020.

Helgen 7-8 maj arrangeras "Halmiasexan" för nuvarande sjätteklassare födda 2009. Två veckor senare är det årets femteklassare som ska göra upp om vandringspriset och i höst blir det ordinarie upplaga av turneringen där dom nyblivna femteklassarna deltar.

Inbjudan till årets "Halmiasexan" skickas ut i dagarna och det går redan nu att anmäla sig via länken nedan;

Halmiasexan 2022

För Halmiafemman 21-22 maj med nuvarande femteklassare födda 2010 så öppnar anmälan i nästa vecka, mer info kommer.

// Kansliet
 

Etiketter: föreningen