IS Halmia Herr - Ullareds IK 3-1 (0-1)

Årets bästa prestation och första segern, mot kvalificerat motstånd dessutom

Division 2-laget Ullared hade inget att sätta emot ett Halmia som äntligen fick pusselbitarna att stämma både defensivt och offensivt.

Bortalaget Ullared hade förvisso ledningen med 0-1 i paus, men det var också på lagets enda målchans (straff). Halmia styrde och ställde och kunde i andra halvlek både gå ikapp och förbi. 

Huvudtränare Anders Wallin  summerade matchen som "en fruktansvärd väl genomförd match". Och visst är det ett styrkebesked att så kontrollerat och övertygande besegra ett div2-motstånd.

Målen
41' 0-1
48' 1-1 Jonatan Eriksson
49' 2-1 Axel Ekström
54' 3-1 Hamdi Sejdiu

Startelvan
             Hamdi S - Jonatan E - Axel E
        Kristoffer T - Endrit M - Alexander A
Rasmus B - Adrian H - Andreas Å - Granit A
                        Markus R

Nästa match
Lördag 2 april mot Alets IK.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ett kombinerat Herr/U17-lag förlorade under söndagen mot Tölö i DM. Trots en ganska bra presation där Halmia var värda minst en poäng så räckte det inte hela vägen. Många yngre killar fick dock viktiga minuter mot div2-motstånd och det är ett rejält hack upp i nivå jämfört med vad man annars möter. Alla skötte sig med den äran och lär få fler möjligheter att visa upp sig vad det lider.

// Kansliet
 

Etiketter: herr