Ny öppning i damernas serie

Ser äntligen ut att lösa sig

Efter sju sorger och åtta bedrövelser ser vi äntligen ljuset i tunneln.

Under fredagen kom ett högst oväntat besked från SvFF där man meddelar att Nättraby GoIF har dragit sig ur damernas division 1 södra götaland. Med anledning av detta så föreslår SvFF att den första spelordningen som skickades ut åter gäller, och att Lörby IF då Nättraby GoIF's plats i spelordningen. Därmed återgår serien till tolv lag och endast 2 av 22 matcher eventuellt behöver bokas om istället.

Ärendet är fortfarande öppet för överklagan, men i mitten på nästa vecka räknar vi med ett fastställt beslut. Skulle förslaget gå igenom så innebär det att IS Halmia Dam tar emot FC Rosengård 1917 på Halmstad Arena den 10 april i seriepremiären.

// Kansliet
 
Etiketter: dam