Inför IF Centern - IS Halmia Dam

Derby och premiärmatch i DM

På söndag är det äntligen matchdags igen efter ett mindre matchuppehåll pga skador och sjukdomar.

IF Centern
Kärlekensgänget spelar till vardags i division 2 västra götaland där man ifjol kom på en 8e plats. Föreningen har fostrat många duktiga tjejer genom åren och ett antal av dom har gått vidare till Halmia, tex Ebba Hed som idag spelar sin fotboll i Spanien.

IS Halmia
Ingen match förra helgen och innan det så åkte man på sig en rejäl näsbränna mot IFK Örby, även om resultatet kanske stack iväg väl mycket och viktiga spelare saknades. Nu är det dock tävlingsmatch som gäller och många förväntar sig nog att fighten om förstaplatsen i gruppen ska stå mellan Halmia och det tredje laget Laholm. Centern lär dock inte ge upp på förhand så det gäller att komma upp i nivå för att direkt koppla grepp om gruppen.
Saknas till denna match gör Celine Gysenius och Lina Eriksson.

Avspark
Söndag 13 mars kl 14.15 på Kärlekens IP, konstgräs.

// Kansliet
 

Etiketter: dam