Dusan Djuric kliver in i Halmia!

Dusan Djuric. Ny i tränarstaben i Halmia herr. Foto: IS Halmia Dusan Djuric. Ny i tränarstaben i Halmia herr. Foto: IS Halmia

Blir assisterande tränare i herrlaget med fokus på individuell utveckling

Dusan Djuric behöver egentligen ingen längre beskrivning, med 8 A-landskamper och ytterligare ett 20-tal i ungdomslandslagen så är han en av stadens största fotbollsprofiler i modern tid. Han har varit utlandsproffs Schweiz, Frankrike och Danmark innan han 2016 vände hem till Sverige, detta för spel i Dalkurd, GAIS och till slut Halmstads BK när han slöt cirkeln och tog upp HBK till Allsvenskan 2020.

Efter att ha lagt skorna på den berömda hyllan 2021 så har han under sista tiden utbildat sig till ledare via SvFF. Och nu kliver han alltså in i den röda delen av Örjans vall. Givetvis vill vi höra lite hur han tänker om framtiden, såhär säger han själv;

Vad hoppas du kunna bidra med som ledare?
- Jag kommer bidra med min erfarenhet och se till att utveckla spelare att bli bättre och mer trygga i sitt spel.

Hur kommer det sig att det blev just Halmia?
- Halmia hörde av sig till mig och visade ett stort intresse och presenterade ett bra förslag. Klubben har klara ambitioner att ta sig upp till div 2 och då jag precis börjat min tränarkarriär så var detta intressant.

Många kommer säkert att undra om du även kommer att vara tillgänglig som spelare, vad säger du om det?
- Jag kommer fokusera 100% på tränaruppdraget.

Varmt välkommen till IS Halmia Dusan!

// Kansliet
 

Etiketter: herr