Halmianer tränade med Allsvenska Kristianstads DFF

Triss i Halmianer. Under måndagen tränade Azra Tokovic, Moa Jönsson och Alva Johansson med Allsvenska KDFF. Foto: Kristianstads DFF Triss i Halmianer. Under måndagen tränade Azra Tokovic, Moa Jönsson och Alva Johansson med Allsvenska KDFF. Foto: Kristianstads DFF

Tre tjejer från Halmias damlag fick under måndagen en häftig upplevelse

Som ett led i samarbetet mellan IS Halmia och Kristianstads DFF så fick tre av våra tjejer visa upp sig i Skånelagets verksamhet. 

Utbyte av spelare är en av flera anledningar till samarbetet mellan föreningarna, här ges möjlighet för våra spelare att testa sina gränser hos ett av Sveriges bästa lag, samtidigt har vi förhoppningar om att kunna låna en eller flera spelare till kommande seriespel.

Såhär säger tjejerna om måndagens upplevelse;

Alva Johansson
- Jag tyckte att det var väldigt roligt och utvecklande att få träna med ett av Sveriges bästa lag och få mäta sig med dem. Allt var väldigt proffsigt och tjejerna var superduktiga, tempot var högt och det gick fort. Någon mer träning med dem så hade man kunnat prestera bättre än första träningen. Ett riktigt roligt steg för oss personligen och för klubben att få känna på att träna med ett allsvenskt topplag och ett steg närmre mina mål med fotbollen. Hoppas att man får förtroendet/chansen igen.

Azra Tokovic
- Jag tyckte att det var roligt att kunna utmana sig själv på en högre nivå. Kristianstad har ett högre tempo än vad vi har och det tycker jag om

Moa Jönsson
- Det var superkul, såklart tufft och mycket högre tempo än vad man är van vid men riktigt kul att testa på!

// Kansliet
 

Etiketter: dam