Inför IS Halmia Dam - IFK Örby

Efter tre raka vinster så väntar nu en rejäl värdemätare

Andra matchen på fyra dagar, men sen väntar en lugnare vecka.

Halmia besegrade HGH i onsdags i en match som kanske inte går till historieböckerna med regn, kyla och svag belysning. Starkt ändå att hålla nollan och behålla vinnarkänslan. Nu väntar en ännu tuffare utmaning när fjolårets serietvåa Örby kommer på besök. 

IFK Örby tog 4 av 6 poäng i dubbelmötet ifjol, detta efter oavgjort 2-2 på bortaplan och seger 2-1 på Skedalahed. Laget är ett fysiskt starkt gäng med en solid defensiv. Ny tränare för året är Katarina "Can Can" Olsson, en fd SM-guldmedaljör som spelare och med lång erfarenhet av tränaryrket både nationellt och utomlands. 

Huvudtränare Leif Jönsson inför matchen;
- Tuff vecka med två matcher och tre träningar. Vi ser sakta bättre och bättre ut, nu har vi några spelare borta (Celine, Elin, Nora, Lina) men då får andra mer utrymme och speltid. Örby hade vi två tuffa matcher mot ifjol, vi får se hur dom agerar i år med en ny ansvarig. Det blir garanterat det bästa motstånd vi stött på såhär långt i år, en bra värdemätare om vart vi står för dagen.

Avspark
Lördag 19 februari kl 12.00 på Halmstad Arena konstgräs.

// Kanslliet
 

Etiketter: dam