Inför IS Halmia Herr - Hittarps IK

Chans till revansch!

Fjolårets seriesegrare, och därmed nykomlingar i division 2, Hittarps IK kommer åter på besök till Halmstad. Laget från norra Helsingborg gjorde en närmast fliäckfri insats i seriespelet 2021 och vann till slut serien rättvist före vårt rödvita gäng.

Halma gjorde en klart bättre prestation senast mot Stafsinge jämfört med premiären mot Eskilsminne. Inte minst första halvlek mot Stafsinge var ett rejält kliv fram. Med alla byten som brukligt sker i dom andra halvlekerna så är det ibland svårt att hålla uppe tempot, men det är viktiga minuter för inte minst ungdomarna som kommer att ge frukt längre fram.
Hela truppen utom Erik Pålsson (jobb) är fit for fight så förhoppningsvis kan vi få en rejäl värdemätare ikväll om vart vi står i dagsläget.

Hittarp har i stort sett samma trupp som ifjol och är ett väloljat bygge som är stabilt bakåt och giftigt framåt där Oliver Åkerman alltid oroar motståndarförsvaren. Föreningen har arbetat långsiktigt och Erik Edman har ett spännande lagbygge på gång och laget lär inte göra bort sig i division 2 under säsongen.

Avspark
Ikväll fredag 11 februari kl 19.00 på Söndrums IP konstgräs.

// Kansliet
 

Etiketter: herr