Ideella krafter sökes till våra matcharrangemang bla

Seriespelet närmar sig och båda seniorlagen har premiär hemma helgen 9-10 april.

Vi vill säkerställa ett väl fungerande arrangemang och behöver nu komplettera den redan kompetenta och omtyckta matchorganisationen. Ju fler som hjälper till, ju mindre tillfällen behöver man vara på plats. Följande positioner finns att välja på;
 

  • Entré (dam/herr)
Vi tar kontanter och Swish som betalningsmetoder.
  • Kiosk/servering (dam/herr)
Vi säljer allt från kokt korv, godis, kaffe, läsk till våfflor, sillsmörgåsar och grillade hamburgare och korv. Kontant eller Swish gäller även här.
  • Grill (dam/herr)
Här söker vi fler personer som kan tända upp och grilla hambugare och korv till både herr och damlagets matcher. Betalning sker i kiosken där man får sitt bröd, så den biten behöver man inte hantera.
  • Vakt/kontrollant (herr)
Vi behöver personer som turas om att kontrollera så att inga utomstående tar sig in bland omklädningsrum och spelarbås. Under matchen står du placerad mellan dom båda spelarbåsen samtidigt som du har lite koll ner i korridoren under Örjans vall.
  • Speaker (dam/herr)
Här söker vi dig med en stadig röst som tycker om att höras. På Örjans vall är du placerad inne i värmen i speakerbåset och på Halmstad Arena IP är det speakerhytten på plan 1 som gäller.


Maila/smsa in ditt intresse till christoffer@halmia.se eller 0704 045599. Tillsammans hjälps vi åt att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra duktiga representationslag. Tanken är att i mars månad tillsätta personal på samtliga matcher.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sist men inte minst så söker vi personal till vår loppis på Skyttevägen. Är du social och tycker om att hjälpa till så är det här platsen för dig. Kanske är du nybliven pensionär och har några timmar över, för mycket mer än så behöver det inte vara. Hör av dig till Leif "Kola" Bengtsson på 073-382 88 41.

// Kansliet
 
Etiketter: herr föreningen dam