IS Halmia - Stafsinge IF 3-3 (2-1)

Stafsinge "snodde" viktiga poäng av ISH i fjolårets seriespel. Stafsinge startade dagens match bäst, efter en stund tog ISH över matchpinnen rejält. Dock kontrade Stafsinge in 1-0 lite väl billigt, därefter ISH igen och 1-1 genom Oskar som 2-1 genom Jonatan. Klar rättvis ISH ledning i paus.
Efter paus fortsatte ISH med styrning av matchen. Efter 15-20 min gör ISH många byten, vilket också är rätt för våra yngre duktiga spelare ur vårt U17. Därefter styrde Stafsinge matchen ett tag och 2-2 som 2-3 för Stafsinge kom, rättvist då måste medges. Sedan kom ISH tillbaka och gör 3-3 på hörna genom Isak (U17).

Laget/truppen;
Anton J
Granit A-Erik P-Alexander A-Rasmus B
Kristoffer T-Endrit M (provspelare)
Brandon C
Oskar R-Jonatan E-Axel E
Avb: Hamdi S (provspelare), Daniel R, Malte J (U17), Isak G (U17), Svante W (U17), Robin Å (U17).

Saknades gjorde: Adrian H, Andreas Å, Kenan K, Markus R.


// Kansliet