Äntligen matchdags igen! Inför dam/herr

Så var det äntligen dags för matchspel igen efter en ovanligt kort försäsong

Trupperna är så gott som spikade och nu ska startelvorna byggas inför seriestart i april. Helgens "inför" är av det kortare slaget, men inför nästa helg är förhoppningsvis även webredaktören tillbaka i gammalt gott slag.

Inför IS Halmia Dam - Ängelholms FF
Halmia saknar båda ordinarie målvakterna pga sjukdom, målet kommer därför att vaktas av Noel Nilsson från föreningens U16-lag. Saknas pga sjukdom gör även Alva Johansson och Azra Tokovic. 
Som huvudtränare för Ängelholm hittar vi den tidigare så framgångsrika Halmiatränaren Håkan Magnusson. Laget slutade 6a i division 2 ifjol, långt bakom seriesegrarna HGH i en serie som avgjordes med enkelmöten.
Avspark fredag 19.00 på Söndrums IP konstgräs.

Inför Eskilsminne IF - IS Halmia Herr
Ävem här hittar vi en tidigare framgångsrik Halmiatränare på motståndarbänken, nämligen Patrik Ingelsten. Hans Eskilsminne slutade på en fin andraplats ifjol bakom överlägsna Ängelholm, inte heller Eskilsminne fick kvala som tvåa utan får ta nya tag i division 2 i år där man nog får räknas som seriefavoriter på förhand. Till lördagens match saknas en handfull spelare i hemmalaget pga sjukdom.
Som det ser ut nu så saknar Halmia endast målvakten Anton Jonsson och anfallaren Robin Åkerblad. Även Alexander Arvidsson saknas då han vilas pga hög belastning. Isak Gunnarsson, Malte Johansson och Svante Wiberg från U17 deltar också.
Avspark lördag 14.00 på Harlyckans konstgräs.

// Kansliet
 

Etiketter: herr dam