Nyförvärv med fina gener + ny målvaktstränare

Axel Ekström. Foto: IS Halmia Axel Ekström. Foto: IS Halmia
Offensiva talangen hämtas in från Centern

Farfar Sture gjorde drygt 300 matcher i Halmia under det glada 60-talet. Nu är det barnbarnet Axel som ska representera rödvitt.
  • Axel Ekström, offensiv ytter född 03 från IF Centern

18 mål och 20 assist låter som hockeystatistik, men det är vad Axel presterade under fjolåret när IF Centern tog sig upp till division 4. Med sin snabbhet och förmåga att producera poäng så ska det bli riktigt kul att följa Axels fortsatta utveckling i Halmia. Blott 18 år gammal så finns här potential och talang för att underhålla oss Halmianer i många år framöver.

Hjärtligt välkommen Axel!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En annan kul nyhet är att herrarna har hittat en ny målvaktstränare efter Timy Karlsson som gjort ett fantastiskt jobb under många år, men nu lämnar för mer uppdrag hos SvFF.

Vår nya målvaktstränare för herr&dam heter Jimmie Hagslätt och är 24 år gammal. Efter att ljumskarna stoppat honom från en fortsatt karriär som målvakt så sadlar han nu om till målvaktstränare i Halmia herr.

Jimmie ser mycket fram emot sitt nya uppdrag och att få vara kvar i gemenskapen runt laget. Föreningen tror mycket på denna sympatiska individ och är säkra på att Jimmies målmedvetenhet kommer att leda till framgång på sikt, dels via den kunskap han fått under 10-års tid av Timy Karlsson, men också genom fortbildning inom området som det mentorskap ISH stöttar upp med.


// Kansliet
 
Etiketter: herr