Nu smyger vi igång verksamheten igen!

Efter ett mindre uppehåll runt helgerna är det nu dags att starta upp igen

Hur är statusen på dam och herr? Hur ser upplägget ut kring ungdomslagen? Här får ni svaren.
 

 • IS Halmia Dam
Laget träffas ikväll (onsdag) för första gången efter lite ledighet där bland annat huvudtränare Leif Jönsson samlat kraft på Kanarieöarna. Ikväll blir det ett gemensamt träningspass på Eleiko och imorgon torsdag är det dags för första fotbollsträningen. Laget har fått behålla stommen från förra säsongen och det ska bli spännande att följa nyförvärven Minna och Nora. Inledningsvis ingår även collegestudenterna Sofia Voldby och Alicia Hansson i truppen, båda ansluter vid hemkomst i början på maj. Evelina Bengtsson rehabiliterar bra och ansluter fullt ut troligvis vid samma tid som Voldby&Hansson. Förutom matcherna mot Centern och Laholm i DM så har staben bokat in träningsmatcher mot bland annat Ängelholm, FC Rosengård 1917, HGH och Eskilsminne. 
 • IS Halmia Herr
Måndag 17 januari drar herrarna igång sina träningar igen, kanske med några intressanta provspelare på plats? Stommen från förra året är kvar men det saknas fortfarande några spelare offensivt och längst bak mellan stolparna. I DM lottades man mot Bua, Tölö och Walldia, och i träningsmatcherna kan vi vänta oss möten med bland annat Eskilsminne, Stafsinge, Hittarp, Astrio, Onsala, Ullared och Alet. 

För att ta del av representationslagens kalendrar så kan ni klicka er in HÄR.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så kommer vi då till ungdomslagen, och här har vi en del roliga nyheter att bjuda på!
 
 • IS Halmia U17
Föreningens äldsta ungdomslag består av spelare födda 2005. Laget har både spetsats och breddats med talangfulla spelare från närområdet sedan i höstas. Den stora nyheten här är att laget kommer att spela i en nationell serie under 2022, nämligen SvFF's P17 Division 1. I serien väntas möten med bland anant Falkenberg, Landskrona, Varbergs BoIS, Onsala, Olympic, Eskilsminne. En tuff men utvecklande miljö för våra framtida A-lagsspelare. Parallellt med den nationella serien så ska laget ihop med IS Halmia Herr spela i reservlagsserien Klass 2. Laget tränas fortsatt av Michael Baggner, "Bagge" som nu fått en ny assisterande i form av Ramo Vuckic.
 • IS Halmia U16
Spelarna födda 2006 är i stort samma trupp som i fjol, den stora förändringen här är på ledarsidan där Andreas Sjöqvist lämnat för att bli Ungdomsansvarig i föreningen. Ny huvudtränare är Suad Vilic som har ett förflutet i Alets IK och i Hallands fotbollsförbund som målvaktstränare. Suad kommer även att ansvara för all målvaktsträning på ungdomssidan. Till sin hjälp får han Isak Nilsson och Rikard Nelson som även dom är nya ledare i föreningen.
 • IS Halmia U15
Här är ledarstaben intakt med Mattias Dymne som huvudtränare och Fredrik Svensson samt Sara Klinthammar som assisterande. Spelarna födda 2007 tog stora kliv under fjolåret och skämde bort oss med serieseger under både vår och höst. Nu väntar en hel säsong med 11-manna för första gången och det ska bli spännande att se lagets fortsatta utveckling.
 • IS Halmia U14
Laget tränas av Dejan Arandjelovic och Al Capon Sultan som till sin hjälp har Dido Shaylat. Spelarna är födda 2008 och 2009 och innehåller en stomme med killar som varit i föreningen i många år. Av olika anledningar har dock laget tappat lite spelare under vintern så här finns en möjlighet för nya spelare att höra av sig. Ring/smsa Dejan på 0706-231215.
 • IS Halmia P2010
Leds fortsatt av Hentry Lindeman och i år blir sista året på 7-manna. Laget består av drygt 20-talet pojkar födda 2010 och tränar från och med nu tre pass i veckan.
 • IS Halmia P2011-12
Nytt lag som startades upp under sommaren 2021 när dåvarande P2010-11 splittrades eftersom man vuxit sig för många. Laget tränas av Didi Lukebani och växer fortfarande med drygt 20 st härliga fotbollskillar födda 2011 och 2012.
 • IS Halmia F2011-12
Vårt äldsta flicklag i dagsläget. Startades sommaren 2021 sedan huvudtränaren Didi Lukebani varit ute och marknadsfört sig bland skolorna i närområdet. Laget har redan samlat ihop dryga 15 st tjejer födda 2011 och 2012. Här finns en stor utvecklingspotential och det ska bli kul att följa laget under säsongen när man blivit "varma i kläderna".
 • IS Halmia F2013-15
Föreningens yngsta flicklag startades i april 2021 under "Fotbollskul" i Andersbergshallen. Sakta men säkert har man vuxit i antalet och idag finns en stomme på drygt 10 st tjejer födda 2013 till 2015 som älskar sin nya idrott och redan har fått visa upp sig på Bendt Bil Indoor i december. Laget tränas av Christoffer Andréasson och Hentry Lindeman och i april går man för första gången utomhus efter att ha tränat inne i Anderbergshallen under ett helt år.
 • IS Halmia P2014-15
Även detta lag startades under projektet "Fotbollskul" i april 2021. Precis som sin motsvarighet i flicklaget så har laget fått värma upp inomhus under hela 2021 för att nu bli "flygfärdiga". Lejla Rashiti tränar pojkarna som är födda 2014 och 2015. 
 • IS Halmia Fotbollsskola 2022
Nu i slutet på december är det dags att föryngra föreningen igen. denna gång bjuder vi in pojkar och flickor födda 2016 och 2017 till att börja träna i Halmias regi. Läs mer om detta HÄR.

Föreningen har vuxit med 3-4 lag under 2021 och avser att växa ännu mer under 2022, bland annat finns planer på ett lag med pojkar födda 2013. Är Du/ditt barn intresserade av att spela i IS Halmia? Eller är Du som ungdom/vuxen sugen på att hjälpa till som ledare? Kontakta Ungdomsansvarig Andreas Sjöqvist på andreas.sjoqvist@halmia.se.


// Kansliet
 
Etiketter: herr dam ungdom