Duo lämnar för Tvååker

Isak Petersson och Marcus Jönsson lämnar IS Halmia för spel i division 1 södra med Tvååkers IF. Foto: IS Halmia Isak Petersson och Marcus Jönsson lämnar IS Halmia för spel i division 1 södra med Tvååkers IF. Foto: IS Halmia

Offensiva duon byter Halmia och division 3 till Tvååker och division 1.

Efter en riktigt bra höst lockade spel på högre nivå för dom båda kompisarna Isak och "Macke".

Med Halmias plats i näringskedjan så är vi stolta över att ännu en gång leverera spelare till elitnivån i Sverige. Både Isak och "Macke" besitter stora Halmiahjärtan och är varmt välkomna tillbaka när tiden är mogen.

Isak Petersson säger såhär om möjligheten som dök upp:
- Väldigt glad över att ha fått spendera detta året med IS Halmia. Halmia har något väldigt bra och spännande på gång och det är bara en tidsfråga innan de börjar klättra uppåt i seriesystemen. En oerhört proffsig och välskött förening. Vill rikta stort tack till alla i och runtomkring IS Halmia för denna gången och önskar dem stort lycka till nästa år!

Och Marcus fyller i:
- Halmia, vart ska jag börja.. det känns som man lämnar en del av ens familj. Jag har varit i Halmia sedan 2013 och har varit med om så sjukt mycket, medgångar, motgångar, glädje, svett, tårar och så mycket mer.
Finns så många jag vill tacka för att jag har fått utvecklas som spelare och människa.
Även om jag lämnar Halmia för stunden så kommer alltid en stor bit finnas kvar i hjärtat och våra vägar kommer säkerligen korsas igen.
Sist men inte minst vill jag önska hela truppen och tränarstaben det allra största lycka till man kan ge, ni kommer hitta mig hejandes i publiken.

Huvudtränare Anders Wallin:
- Jag vet att detta har varit ett svårt beslut för bägge.
Vi tappar två fina människor och duktiga fotbollsspelare och självklart är det ett tungt offensivt avbräck men jag är glad för deras skull och önskar dom ett stort lycka till.

Nu väntar intensiva veckor för huvudtränare Anders Wallin och sportchef Leif Jönsson som behöver leta ersättare i närområdet, håll till godo.


// Kansliet

 

Etiketter: herr