Allsvenska Kristianstads DFF och IS Halmia inleder ett samarbete

Vi startar upp idag och på vägen fram är det tänkt att vi använder SvFF's "fotbollsutvecklande föreningssamarbete" för smidigt utbyte utav spelare vid behov.

KDFF vill utöka upptagningsområdet och ser västkusten som en attraktiv region med föreningar med bra ungdomskultur, många spännande spelare och ett antal lovande talanger.

IS Halmia önskar utmana och stimulera sina spelare i deras fortsatta utveckling för att kunna behålla dessa så länge som möjligt, att föreningen blir ett bra alternativ för fortsatt individuell utveckling och i förlängningen ger möjlighet till spel på elitnivå.

KDFF och IS Halmia ser detta samarbete som långsiktigt vilket är en viktig del i avtalet. Båda föreningarna har via erfarenheter från tidigare föreningssamarbeten försökt nå samarbetsformer som är utvecklande för alla inblandade.


Vi i KDFF vill förbättra våra prestationer och siktar på en ännu bättre tabellposition än senaste åren. För IS Halmia gäller samma prestationsmålsättningar vilket i förlängningen ska leda till spel i Elitettan.


Lovisa Ström                        Leif Jönsson
Kristianstads DFF                 IS Halmia
0722 - 33 46 06                     070-6464457
Lovisa.strom@kdff.nu            leif.jonsson@halmia.se
www.kdff.nu                          www.halmia.se// Kansliet
 

Etiketter: dam