Ett nyförvärv och en förlängning i Halmia Dam

Meja Håkansson och Nora Johansson. Foto: IS Halmia Meja Håkansson och Nora Johansson. Foto: IS Halmia

Två unga tjejer har skrivit på för 2022

Halmia Dam fortsätter att rusta inför kommande säsong, nu har laget gjort klart med två talangfulla tjejer som vill ta ytterligare kliv i sin utveckling.
 

  • Meja Håkansson, offensiv spelare född 04
En talangfull tjej som inför säsongen 2021 anslöt från IF Centern. Var under första halvan av säsongen utlånad till Falkenbergs FF men var tillbaka i Halmia efter sommaren och fick prova på spel i division 1.

Huvudtränare Leif Jönsson om Meja:
- Hon har utvecklats enormt under 2021. Men det finns ännu mer att hämta tack vare hennes egen ambitionsnivå och stora intresse för fotbollen. Mejas bästa egenskaper ligger i det offensiva spelet, men hon är ändå ganska allround vilket är en styrka i sig. En grymt fin människa dessutom.
  • Nora Johansson, defensiv spelare född 03
En ung tjej som var en mycket viktig spelare i det Falkenbergs FF som i år tog steget upp till division 2. 

Leif Jönsson beskriver henne såhär:
- En grym försvarsspelare, följsam och snabb. Har bra spelförståelse och fina fötter vilket är mycket viktigt för vår uppspelsfas. Det ska bli väldigt intressant att följa Noras utveckling under vårt tak.

// Kansliet
 
Etiketter: dam