Damernas spjutspets förlänger

Azra Tokovic. Foto: IS Halmia Azra Tokovic. Foto: IS Halmia

"Känns som ett nyförvärv inför 2022"

Av olika anledningar så har det bara blivit 58 seriematcher dom senaste fem åren, men när hon väl spelat så är det nästan målgaranti som gäller. Eller vad sägs om 30 mål på dessa 58 matcher, ett väldigt bra snitt för vilken anfallare som helst.
 

  • Azra Tokovic, anfallare född 00
Azra är en offensiv spelare med fin teknik, hög spelförståelse, pålitlig poängspelare och grym i presspelet. En skön människa som passar väl in i gruppen och föreningen.

Huvudtränare Leif Jönsson säger såhär om Azra:
- Hon var inte med mycket första halvan 2021, men en hel del efter sommaruppehållet. Azra har stor potential, har mer sug för fotbollen nu och tänker köra så mycket det går från dag 1 under 2022. Det finns väldigt mycket fotboll i den här tjejen, känns som ett nyförvärv av klass.

// Kansliet
 
Etiketter: dam