Rutinerad duo fortsätter i herr

Rasmus Bengtsson och Kristoffer Thydell. Foto: IS Halmia Rasmus Bengtsson och Kristoffer Thydell. Foto: IS Halmia

Ytterback och innermittfältare stannar kvar i rödvitt

Den ena har precis avslutat sin tredje säsong, den andra sin sjätte.
 

  • Rasmus Bengtsson, ytterback (född 95)
Vänsterbacken "Ralle" kom till oss inför säsongen 2016 och har växt ut till en publikfavorit för sin enorma löpvilja och sitt minst sagt oömma spel. En offensiv ytterback som du älskar att ha i ditt eget lag, men avskyr att möta. En härlig filur i omklädningsrummet som sprider god stämning i laget.

Huvudtränare Anders Wallin om "Ralle";
- Funnits i Halmia sedan jag kom hit för sex år sedan. En jättefin människa och en spelare som har utvecklats år för år, både offensivt och defensivt. Framförallt offensivt på det sätt vi vill spela med djupledspel har han utvecklats till en spetsspelare offensivt. Tyvärr haft en efterhängsen fotledsskada under säsongen men fullt frisk presterar han alltid på en hög nivå.
 
  • Kristoffer Thydell, central mittfältare (född 93)
"Thydde" flyttade hem till Halmstad 2019 efter några år på vift i högre sammanhang i Husqvarna, Piteå och Karlstad. En tidigare juniorlandslagsman som varit en bärande kraft i Halmia sedan han anlände. En oerhört lugn och harmonisk människa utanför plan, på plan not so much. Många har vi nog undrat hur många ben den här mannen har, har en förmåga att alltid få med sig bollen i närkamper och det finns nog ett och annat skoskav på motståndarkontot.

Huvudtränare Anders Wallin om "Thydde";
- En lagspelare av högsta klass. En spelare som alltid gör sina medspelare bättre och en förebild både på och utanför plan. När "Thydde" spelar så vet man ALLTID vad man får, en otroligt jämn spelare. Har nog varit bättre i år än någonsin under min tid i Halmia. Bra passninggspel och spelförståelse och är väldigt viktig för oss när vi ska driva upp tempot.

// Kansliet
 
Etiketter: herr