Kontraktsförlängning #7 i herr

Kenan Covrk. Foto: IS Halmia Kenan Covrk. Foto: IS Halmia

Egna produkten stannar över 2022

Han är en av fyra spelare i årets seniortrupp som gått via föreningens ungdomslag och/eller akademi. I en jobbig konkurrenssituation har det inte blivit så mycket speltid i år, men Kenan Covrk har framtiden för sig och utvecklas fortfarande. Med sitt säkra passningsspel, sin orädda spelstil och blytunga skott så besitter han egenskaper som föreningen kommer att ha nytta av i många år framöver.

Huvudtränare Anders Wallin säger såhär om sin adept;
- I år har det inte blivit så många matcher från start pga. en mördande konkurrens på det centrala mittfältet där vi haft 5 spelare som förmodligen startat i dom flesta andra lag för nivån. Kenan har utvecklats kontinuerligt  och gjort det bra i två år men man får inte glömma att han fortfarande är ung och vi tror han kommer fortsätta utvecklas mycket under 2022. Han har en bra spelförståelse, bra teknik, bra passningsfot, fint skott och duktig både offensivt samt defensivt och har potential att på sikt spela på betydligt högre nivå. Vi är mycket glada över att Kenan valde att förlänga över 2022 och ser fram emot att följa hans utveckling nästa år.

Själv säger Kenan såhär;
- Såklart är jag och alla i laget besvikna över att vi inte lyckades vinna serien i år. Men med tanke på att vi bara förlorar två matcher i serien så skulle det ha räckt till kval i vanliga fall. Vi märker även att ju längre tiden gått så har vi blivit bättre och bättre, det märktes inte minst i sista matchen.
Jag tycker att vi har en otroligt sammanhållning och kemi i laget, det tror jag är en stor faktor till nästa år där vi såklart hoppas på serieseger. Ser väldigt mycket fram emot 2022!

Fler spelare presenteras inom kort, och nu börjar dessutom träningarna igen, kanske med en eller flera provspelare på plats?!

// Kansliet
 

Etiketter: herr