Kontraktsförlängning #5 i herr

Granit Ademi. Foto: IS Halmia Granit Ademi. Foto: IS Halmia

Offensiva ytterbacken stannar

Falkenbergskillen Granit Ademi anslöt från Stockholmslaget Arameisk Syrianska i början av augusti i år. Med tiden har han fått allt mer speltid och har acklimatiserat sig väl för Halmias typ av fotboll. Granit har alla förutsättningar för att bli en viktig pusselbit i lagets resa tillbaka till finrummet, med sin snabbhet och fina passningsfot så kommer han att ställa till med stora problem för motståndarnas försvar 2022.

Huvudtränare Anders Wallin säger såhär om Granit:
- Granit provtränade med oss i somras och imponerade så pass mycket att vi värvade honom. En positiv människa som sprider glädje på och utanför plan. Granit är en tekniskt skicklig ytterback med en fantastisk högerfot. Duktig såväl offensivt som defensivt och vi är övertygade om att han kommer få ett väldigt bra 2022 och han passar perfekt i sin roll i vårt spelsätt.

Granit själv säger såhär om tiden i Halmia och kommande säsong:
- Ett mycket enkelt val att fortsätta i Halmia även nästa år, jag känner en stolthet över att få representera ISH.
Jag kom in i somras så jag behövde acklimatisera mig och de tog sin tid. Men jag tycker att jag har kommit in i de mer och mer. Med tiden så har det blivit mer speltid och lite poäng som trillat in på vägen.
Så klart är jag besviken att vi inte lyckades vinna serien i år. Men nu måste vi avsluta snyggt med en vinst i morgon mot Högaborg och sedan blicka framåt till nästa säsong. Vi har ett fantastiskt bra lag med många duktiga spelare, kan vi behålla denna truppen inför nästa säsong så ser det riktigt bra ut! Jag är mycket motiverad inför nästa säsong!

Fler spelare presenteras under nästa vecka, håll till godo.

// Kansliet
 

Etiketter: herr