Kontraktsförlängning #4 i herr

Adrian Hallsö. Foto: IS Halmia Adrian Hallsö. Foto: IS Halmia

Trotjänare stannar över 2022

Han avslutar sin femte säsong i övermorgon mot Högaborg. Sedan han anslöt i början av 2017 har han varit given i startelvan och han är faktiskt inte äldre än 24 år. Senaste i raden att förlänga sitt kontrakt är alltså mittbacken Adrian Hallsö. En lugn och brytningssäker mittback med en väldigt hög lägstanivå.

Huvudtränare Anders Wallin säger såhär:
- Adde, en trotjänare som alltid har trivts väldigt bra hos oss och vi hade en bra känsla att han gärna skulle förlänga över 2022, vilket han också bekräftade i vårt samtal. En väldigt duktig mittback som jag nästan aldrig sett förlora en defensiv 1v1 duell. Han har också utvecklat sina offensiva kvaliteter och är viktig i vår uppspelsfas. Det är föga förvånande att han genom åren ständigt nämnts i diskussioner om seriernas bästa mittback. Väldigt kul att Adde spelar ISH även 2022.

Adrian säger såhär om årets säsong, sin egna prestation och framtiden:
- Såklart är det en besvikelse att vi inte lyckades gå upp i år. Men ibland är det små marginaler som avgör och där har Hittarp varit bättre. Jag tycker att vi har tagit stora steg framåt i år och får vi behålla de flesta i laget så ser det väldigt positivt ut inför nästa säsong. Jag ser väldigt mycket fram emot 2022!

Veckans sista förlängning imorgon fredag.

// Kansliet
 

Etiketter: herr