Kontraktsförlängning #3 i herr

Oskar Rantala Törnfeldt. Foto: IS Halmia Oskar Rantala Törnfeldt. Foto: IS Halmia

Första offensiva spelare att signa för 2022

Norrköpingsbördige Oskar Rantala Törnfeldt är publikfavoriten som anlände från IF Sylvia sommaren 2019. Med sin snabbhet och förmåga att skapa målchanser har han blivit en given startspelare i Anders Wallins trupp. Oskar är trea i lagets poängliga med 18 poäng (10 mål och 8 assist) hittills, Isak Petersson (23) och Jonatan Eriksson (22) ligger etta resp tvåa. Precis som övriga anfallsspelare bidrar den sympatiske Oskar även med ett ovärdeligt jobb defensivt.

Huvudtränare Anders Wallin säger såhär om Oskar:
- Oskar är en lagspelare och poängspelare av rang som blev utsedd till Halmia herrs bästa spelare 2020. Tekniskt skicklig avslutare som också ligger bakom många mål som han inte gör själv och är en av medlemmarna i den, som Hallandsposten benämner, ”fantastiska trean”. Oskar är också duktig defensivt och jobbar stenhårt för lagets bästa. Väldigt kul och viktigt att Oskar direkt var positiv till att förlänga över 2022.

Som dom flesta andra är Oskar missnöjd med den missade uppflyttningen, men verkar trivas som fisken i vattnet i sin "nya" förening:
- Jag är såklart missnöjd med att inte ta kliviet tillbaka till division 2. Vi har lite onödiga poängtapp under säsongen,. speciellt under våren, som gör att det inte riktigt räcker till. Men det går såklart att ta lärdom av till nästa säsong. Samtidigt är det lite surt att inte få kvala som i en "normal" säsong. Jag känner ändå att vi har tagit kliv som grupp samt i vårt spel ju längre säsongen har gått. Där har vi något att bygga vidare på till nästa år.
För min egen del har det varit en säsong som blandat och gett. Är nöjd som helhelt men man ska lägga ribban högt och jag vet att det finns mer att ta av. Vi har haft ett bra samarbete där uppe (anfallet) men effektiviteten går att slipa på än mer.
Till nästa säsong så får vi ta med oss det jobb vi lagt ner och framstegen vi gjort i år för att göra en ännu bättre säsong!

Fler spelare presenteras löpande fram till helgen.

// Kansliet

Etiketter: herr