Kontraktsförlängning #2 i herr

Daniel Radovanovic. Foto: IS Halmia Daniel Radovanovic. Foto: IS Halmia

Backarna verkar vara först ut i Halmia Herr 2022

Han anlände från grannklubben Astrio under sommaren och tog över vänsterbacksplatsen under hösten. Nu har Daniel Radovanovic bestämt sig för att fortsätta resan med Halmia även 2022. Daniel är en trygg tvåvägsback med både defensiva och offensiva kvalitéer. Llikt många andra i laget så behövde han ett par månader av inskolning i Halmias system i inledningen, kurvan har dock stadigt pekat uppåt och det ska bli spännande att se honom prestera under kommande säsong.

Huvudtränare Anders Wallin säger shåhär om Daniel:
- Danne var en spelare vi hade koll på och ville rekrytera redan i vintras men han valde Astrio då men kom till oss i somras istället. En positiv människa och  passningsskicklig vänsterback med bra spelförståelse offensivt samt defensivt och som på kort tid utvecklades bra i vårt sätt att spela. Vi är mycket glada att Danne aldrig tvekade att förlänga med oss.

Han själv tänker såhär om säsongen som passerat och nästkommande:
- Vi är väl alla besvikna på att vi inte lyckades vinna serien, men tar vi med höstens där vi har blivit bättre och bättre för varje match samtidigt som vi får behålla alla spelare så ser det riktigt bra ut inför nästa säsong. För egen del så tycker jag att det har gått bra, jag kom ju in sent och har försökt bidra så mycket som möjligt. Jag har trivts mycket bra med ledarna och spelarna och ser fram emot 2022.

Vi fortsätter att presentera spelare resten av veckan, håll ut.

// Kansliet 

Etiketter: herr