Första förlängningen klar i herrlaget

Erik Pålsson fortsätter i ISH. Foto: IS Halmia Erik Pålsson fortsätter i ISH. Foto: IS Halmia

Stabil mittback först ut att förnya sitt kontrakt

Han har kämpat sig tillbaka från hjärnskakning och tagit en startplats i mittlåset tillsammans med Adrian Hallsö. Nu har den reslige och mångsidige Erik Pålsson bestämt sig för att fortsätta i Halmia även 2022. Det blir den fjärde raka säsongen i rödvitt sedan Erik anslöt från Laholms FK.

Huvudtränare Anders Wallin beskriver Pålsson såhär:
- En riktigt bra mittback och människa som har kommit tillbaka väldigt starkt i år efter sin långdragna hjärnskakning. Vi i tränarstaben är mycket nöjda med att Pålle förlänger med oss.

Erik själv säger såhär:
- Jag är såklart besviken över att vi inte tog hem serien, det är vi alla, men vi har gjort en bra säsong ändå tycker jag. Spelet har satt sig allt eftersom och vi har gjort några riktigt bra prestationer under säsongen, vi har trots allt bara 2 förluster på 19 matcher. Men det är vår lägstanivå som måste höjas för att undvika dom poängtapp som vi har gjort under året, men vår högstanivå är otroligt hög. Framförallt så har vi byggt upp en otrolig sammanhållning där alla sliter och kämpar för varandra, och där vi även har kul både på och utanför plan. Jag är riktigt revanschsugen inför 2022 och om vi får behålla årets trupp så är jag helt övertygad om att vi kammar hem division 3 nästa år.

Därmed är första pusselbiten i 2022-års lagbygge på plats. Fler spelare publiceras löpande under veckan.

// Kansliet
 

Etiketter: herr