Möt vår nya ungdomsansvarig

Andreas Sjöqvist, ny ungdomsansvarig i IS Halmia. Foto: IS Halmia Andreas Sjöqvist, ny ungdomsansvarig i IS Halmia. Foto: IS Halmia

Andreas Sjöqvist tillträder med omedelbar verkan

Halmia har under en tid letat efter en person som kan ta ett övergripande ansvar över föreningens ungdomsverksamhet.

När Andreas Sjöqvist nyligen meddelade att han kliver åt sidan från sitt uppdrag som huvudtränare för vårt U15 så öppnade sig en ny dörr. Andreas som person har alla dom egenskaper som eftersöks, han är välutbildad, har god insyn i verksamheten sedan tidigare och är en uppskattad medarbetare som vi är stolta över att behålla hos oss.

Så Andreas, hur skulle du beskriva Halmias ungdomsverksamhet i dagsläget?
- Den är intressant! Det spretar en del i leden men vi ser spännande ut inför framtiden.

Vad ser du för utmaningar framför dig som du vill jobba extra mycket med?
- Att förstärka vår identitet kring vår centrala punkt på Halmstad Arena.
Att skapa förutsättningar för föreningen att växa på både flick och pojksidan. Att utbilda och se till att våra ledare och spelare får adekvat utbildning för att kunna möta de utmaningar som finns på bästa sätt.

Har du någon vision om att "här ska föreningen vara om tex 5 år"?
- Inom 5 år hoppas jag att vi kan se tillbaka på vårt arbete med stolthet. Ett önskeläge är ju att vi bedriver verksamhet i alla åldrar och att vi är självförsörjande på egna spelare i våra representationslag i stora drag.

Någon som är väldigt nöjd med rekryteringen är Halmias ordförande Anders Nelson.
- När Andreas namn dök upp så kändes det helt rätt från början. Han har varit i föreningen i flera år och vet hur saker och ting fungerar. Med sitt engagemang och sin breda kunskap så blir det här en "perfect match" för oss i Halmia.

Vi önskar Andreas lycka till och lovar att uppdatera er framöver angående ungdomarna.

// Kansliet
 

Etiketter: ungdom