Hur gick det för ungdomslagen egentligen?

IS Halmia U16 efter finalvinsten i Gais Open's B-slutspel. Foto: IS Halmia IS Halmia U16 efter finalvinsten i Gais Open's B-slutspel. Foto: IS Halmia

Såhär gick det i förra veckans cupspel:

U14 - Halör Invitational 
Laget gick vidare till A-slutspel men åkte där ut i kvartsfinalen mot Limhamn Bunkeflo. En lärorik vecka med fem nyttiga matcher där laget var ensamt om att gå runt på hela truppen, dvs 22 spelare. 

U15 - Gais Open
Laget inledde med två raka förluster, men senare i B-slutspelet repade man mod och vann till slut bronsmatchen mot Hovås Billdal. Totalt blev det åtta matcher mot riktigt bra motstånd, och inte minst en stor upplevelse rikare, förhoppningvis med blodad tand inför 2022.

U16 - Gais Open
Gruppspelet blev kanske inte ritkigt vad laget hade hoppats på, trots en inledande vinst mot Jonsered. Men sen blev det åka av i B-slutspslet. Vasalund besegrades med hela 6-1 i kvartsfinalen, därefter var det Sunnersta som fick respass med 6-4 innan Eskilstuna väntade i finalen. Här visade våra ungdomar klass och tog hem vinsten med klara 3-0!

Mycket bra jobbat säger vi till ledare och spelare i aktuella lag. Matcher av denna dignitet är oerhört nyttiga och kommer att ge resultat över tid. 

Nu går vi in i en ny fas av året där dom yngre lagen ska spela inomhuscuper i Bendt Bil Indoor, Getingecupen, Veingecupen, OIS-cupen och inte minst vår egna cup IS Halmia Arena Cup Futsal. Fotboll är ingen hobby, det är en livsstil =)

// Kansliet
 

Etiketter: ungdom