IS Halmia Dam - Mariebo IK 3-0 (1-0)

Triss i målskyttar. Från vänster; Evelina Brag, Nesrin Akgun och Elin Hansson. Foto: IS Halmia Triss i målskyttar. Från vänster; Evelina Brag, Nesrin Akgun och Elin Hansson. Foto: IS Halmia

Avslutade med seger samtidigt som Peter Blomqvist annonserade att han slutar.

Det blev en tredjeplats till slut, men nu får laget ge sig ut på jakt efter en ny huvudtränare.

Sammanfattning
Mariebo fick en jobbig avslutning på säsongen, inte bara resultatmässigt. Laget kom till spel med endast tre avbytare, varav ingen reservmålvakt. Under den första halvleken råkade laget ut för både en misstänkt hjärnskakning  på en utespelare och ett brutet näsben på målvakten. In mellan stolparna fick utespelaren Tindra Strivér Lindal agera burväktare resten av matchen. Hemmalaget Halmia tog ett tidigt grepp om matchen, och det blev än tydligare ju längre matchen led. Till slut blev det en bekväm seger där Mariebo inte hade mycket att sätta emot. 

Efter matchen meddelade huvudtränare Peter Blomqvist att han väljer att kasta in handduken efter tre riktigt bra säsonger där laget tagit stora kliv i sin utveckling. Vi tackar givietvis Peter för den här tiden och önskar honom lycka till med kommande uppdrag.

Målen
42' 1-0 Elin Hansson
62' 2-0 Nesrin Akgun
71' 3-0 Evelina Brag

Publik
53 st

Länkar
Mariebos hemsida
Tabell och spelschema
Hallandsposten

// Kansliet
 

Etiketter: dam