IS Halmia Herr - Råå IF 6-0 (1-0)

Isak Petersson var på målhumör och gjorde fyra av lagets sex mål. Foto: IS Halmia Isak Petersson var på målhumör och gjorde fyra av lagets sex mål. Foto: IS Halmia

4 mål och 1 assist av Isak Petersson

Hakmia tog tredje raka vinsten när man besegrade redan nedflyttningsklara Råå "hemma" på Skedalaheds konstgräs. Skedalahed blev för övrigt den femte och sista spelplatsen under årens hemmamatcher efter Örjans vall, Sennans IP, Halmstad Arena IP och Esperedsvallen....

Sammanfattning
Det tidiga ledningsmålet gjorde att fredagkvällens match blev en ensidig historia. Halmia startade matchen bäst och fick rättvist ett tidigt ledningsmål, därefter går man ner sig lite i tempo men i andra halvlek gasade man ifrån gästerna som inte hade något att sätta emot. Firma Isak Petersson och Marcus Jönsson hade stundtals lekstuga med uppgivna Helsingborgare och faktum är att Isak även kostade på sig att missa en straff i början av andra halvlek.

Nu väntar derby mot Laholm på bortaplan, och därefter borta mot Högaborg i epilogen. Halmia är just nu näst bästa 2a i alla Sveriges division 3-serier efter Norrköpingslaget Eneby som har en poäng mer än Halmia. Vem vet vad jultomten kommer med för besked framöver, kanske blir bästa 2an uppflyttad, större under har ju skett.

Målen
3' 1-0 Isak Petersson (Marcus Jönsson)
59' 2-0 Isak Petersson (Jonatan Eriksson)
69' 3-0 Isak Petersson (Marcus Jönsson)
84' 4-0 Isak Petersson (Marcus Jönsson)
87' 5-0 Jonatan Eriksson (Isak Petersson)
91' 6-0 Alexander Arvidsson (hörna direkt i mål)

Publik
63 st

Nästa match
Lördag 13 november kl 14.00 borta mot Laholms FK.

Länkar
Råå's hemsida
Tabell och spelschema
Hallandsposten

// Kansliet
 

Etiketter: herr