Vejby IF - IS Halmia Herr 0-1 (0-1)

Tre poäng och rejält grepp om andraplatsen

På en usel naturgräsplan satte Oskar Törnfeldt matchens enda mål i den första halvleken.

Sammanfattning
Det blev en rättvis bortavinst mot serietrean under lördagen. Första halvleken var ritkigt bra där laget skapade flera kvalificerade målchanser utöver det fina anfall som Oskar Törnfeldt avslutade med matchens enda mål. I andra halvlek har hemmalaget lite mer boll, men Halmia gör jobbet fullt ut i defensiven och håller rättvist undan och tar hem samtliga sex poäng lagen emellan under säsongen. Halmia har nu skaffat sig ett försprång på fyra poäng ner till tredjeplatsplacerade Vejby med tre omgångar kvar. 

Målet
31' 0-1 Oskar Törnfeldt (Kristoffer Thydell)

Nästa match
Fredag 5 november kl 19.00 mot Råå IF på Skedalaheds konstgräs.

Länkar
Vejbys hemsida
Tabell och spelschema
Hallandsposten
Helsingborgs dagblad (betallåst)

// Kansliet
 

Etiketter: herr