Göteborgs DFF - IS Halmia Dam 2-2 (0-1)

Tappade segern på övertid

Halmia lyckades inte stå emot hela vägen trots ledning med 2-0 med halvtimmen kvar.

Sammanfattning
Hemmalaget Göteborg var såklart gladast av lagen efter den delade potten, men i kampen om andraplatsen med Örby så var det två förlorande lag. Örby har nu tre poäng tillgodo mot Halmia och en betydligt "lättare" match i avslutningen då man tar emot redan nedflyttningsklara Ulricehamn. Trots ett psykologiskt viktigt ledningsmål på första halvleks tilläggstid, och 2-0 av Nesrin Akgun med ca halvtimmen kvar så lyckades inte Halmia hålla undan. Göteborg reducerade på straff med dryga kvarten kvar, och sedan kvitterade hemmalaget till 2-2 i den 92a minuten. En ynka match avstår, hemma mot oberäkneliga Mariebo på lördag. Platserna 2-3-4 står på spel, och även om det inte gäller mer än placeringen så visst låter 2a betydligt bättre än 4a?

Målen
45+1' 0-1 Elin Hansson
59' 0-2 Nesrin Akgun
73' 1-2 (straff)
92' 2-2

Nästa match
Nästa match är säsongens sista och spelas på lördag 6 november mot Mariebo på Skedalahed.

Länkar
Göteborgs hemsida
Tabell och spelschema

// Kansliet
 

Etiketter: dam