Följ våra ungdomars framfart

IS Halmia U14. Foto: IS Halmia IS Halmia U14. Foto: IS Halmia

Höstlov = fotbollscuper, det är sen gammalt

Tre av våra äldre ungdomslag är iväg på cup under veckan.

Suveräna seriesegrarna IS Halmia U14 har blivit inbjudna till Halör Invitational i Höllviken. Laget åkte ner under måndagen och spelade första matchen under tisdagsförmiddagen. Matchen mot Limhamn Bunkeflo slutade 2-2 och under eftermiddagen tar man sig an Värnamo Södra. Innan slutspelet tar vid så ska man under onsdagen möta Hyllie IK.
Följ laget via länken HÄR.

Våra två äldsta ungdomslag, nämligen U15 och U16 reser norrut istället. På onsdagen inkvarteras lagen i Göteborg där Gais Open ska avverkas mellan tors-sön. För U15 väntar möten med Onsala, Kvarnby, Olympic, Hovås Billdal och Viksjö, medans U16 tar sig an Sunnersta, Veberöd, AIK och Jonsered. 
Följ lagen HÄR.

Vi önskar lagen lycka till och hoppas på många spännande och utvecklande matcher.

// Kansliet
 

Etiketter: ungdom