Inför IS Halmia Herr - Ljungby IF

Till slut blir matchen äntligen av

Matchen skulle ha spelats i fredags, men pga flera sjukdomar i bortalaget så sköts matchen upp tills vidare. Nu har vi äntligen hittat en ledig matchtid och vi fortsätter vår Halmstadresa denna säsong med match på Esperedsvallens konstgräs ikväll. Informationen är lite nedbantad pga tidsbrist denna gång.

IS Halmia
Återtåget spårade ur efter poängtappet senast hemma mot Stafsinge. Avståndet upp till Hittarp är nu uppe i hela sju poäng plus klart sämre målskillnad, det tappar inte Helsingborgslaget sista fyra matcherna. Halmia har dock bara sig själva att skylla, även om man kan peka på enstaka felaktiga domslut under säsongen. Laget har en väldigt hög högstanivå, titta bara på hemmamatcherna mot Astrio, Gislaved och Vejby. Samtidigt har lägstanivån varit på tok för låg vilket har kostat onödiga poängtapp längs resan. Till råga på allt så innehåller serien inget kval för serietvåan i år, därmed spelar man nu bara för placeringar i avslutande omgångar.

Ljungby
Gästande Ljungby kan redan idag bli klara för division 4 nästa säsong. Laget är hela 13 poäng efter Gislaved på andra sidan nedflytningsstrecket och har bara spelat ihop 7 ynka poäng på sina 15 matcher. Med 7 gjorda mål är man sämst av alla lag i serien, jumbon Anderstorp är näst sämst med sina 13. Säsongens hittills enda seger kom så sent som förra helgen när laget besegrade bottenkollegan Råå hemma på Lagavallens hybridgräs. Matchen slutade 2-1 till Ljungby efter ett självmål av gästerna i matchens sista ordinarie minut.

Avspark
Ikväll tisdag 26 oktober kl 19.15 på Esperedsvallen, Oskarström.

Länkar
Ljungbys hemsida
Tabell och spelschema
Hallandsposten

// Kansliet
 

Etiketter: herr