Bergdalens IK - IS Halmia Dam 4-0 (3-0)

Vi gratulerar Bergdalens IK till seriesegern

Halmia räckte inte till när Borås-laget säkrade seriesegern inför storpublik.

Sammanfattning
Serieledande Bergdalen blev en för hård nöt att knäcka. Med Nesrin Akgun på landslagsuppdrag, tvillingarna Holm bortresta, skada på Evelina Brag och två spelare i startelvan med feber så var förutsättningarna tuffa inför årets viktigaste match. 
Matchen började ändå som förväntat med ett stort bollinnehav för Halmia medans hemmalaget låg och väntade på omställningar. Halmia lyckades inte få utdelning på dom halvchanser man skapade inledningsvis, istället är det Bergdalen som gör det psykologiskt viktiga 1-0 i den 25e minuten. 

Några individuella misstag senare så står det hela 3-0 till hemmalaget i paus. Halmia försöker mobilisera i andra halvlek men har inte verktygen att ta sig tillbaka in i matchen, istället är det Bergdalen som sätter spiken i kistan i den 68e minuten och sedan kan fira seriesegern i guldhattar och konfetti.

Vi säger grattis till Bergdalen och önskar laget lycka till i kommande kval till Elitettan. 

Målen
25' 1-0
35' 2-0
45' 3-0
68' 4-0

Nästa match
Lördag 30 oktober borta mot Göteborgs DFF.

Länkar
Bergdalens hemsida
Tabell och spelschema
Hallandsposten
Borås Tidning (betallåst)

// Kansliet
 

Etiketter: dam