Inför IS Halmia Herr - Anderstorps IF

Gasen i botten från start

Nu gäller det att skaka av sig frustrationen från lördagens seriefinal och istället börja ladda inför höstens avslutande åtta omgångar. 

IS Halmia
Lördagens förlust sitter fortfarande som en kniv i ryggen, och inte blev det bättre av att vi nu fått tillgång till matchfilmen och kunde bekräfta det vi såg med egna ögon i lördags. Straffen är felaktig och det röda kortet är horribelt. Samma gäller den soklara hands på Hittarpspelaren i anfallet som gav frisparken till 1-0. Nog om det nu, vi har fortfarande chansen och vi SKA ta den.

Isak Petersson och Adrian Hallsö är avstängda till onsdagens match, och även Jimmie Hagslätt saknas fortfarande. I övrigt är alla spelklara och fit for fight. Vi slog Anderstorp med 8-1 borta i premiären, och det var i underkant. Det kan bli en målskillnadsaffär i slutet så det gäller fullt fokus i 90 minuter plus tillägg, nu finns inget utrymme för att släppa på gasen.

Anderstorps IF
Ja vad ska man säga, Smålänningarna har det minst sagt tufft längst ner i tabellen. Laget snittar drygt 5,5 insläppta mål per match, samtidigt som man har 0,8 gjorda mål framåt, ingen bra kombination. Stafsinge och Vejby har båda besegrat Anderstorp med hela 10-0, och dom enda två poängen man tagit är oavgjorda matcher mot Råå och Ljungby. Senast blev det förlust hemma mot Råå med 2-5. Bästa målskytten Mehmet Murati har gjort 4 mål men är avstängd mot Halmia efter ett rött kort senast. Med 11 poäng upp till säker mark och -57 i målskillnad så ska det till ett mirakel för att laget ska klara sin div2-status.

Intervju med huvudtränare Anders Wallin:
- Nu gäller det att studsa tillbaka. Vi ska använda all frustationen från i lördags till att kanalisera energi och göra en riktigt bra prestation.

Avspark
Onsdag 22a september klockan 19.00 på Örjans vall.

Länkar
Anderstorps hemsida
Tabell och spelschema
Hallandsposten

// Kansliet
 

Etiketter: herr