Status i herrlaget

Övergångsfönstret är stängt, här är senaste info från herrlaget
 

  • Sedan tidigare har ju Emil Elveroth, Oliver Brynéus, Oliver Hansson och Stefan Stojkovic lämnat pga jobb och studier.
  • Jamie Mattsson (född 03)
Jamie lånades in från BK Astrio/Vapnö IF för att täcka upp bakom Jimmie Hagslätt då ordinarie målvakten Robertino Kljajic ådrog sig en hjärnskakning. Jamie har nu återvänt till BK Astrio/Vapnö IF och vi tackar Jamie för tiden hos oss. Det är en ung och talangfull målvakt som vi säkerligen lär höra mer om i framtiden.
  • Markus Rydeberg (född 97)
Markus lämnade Halmia inför säsongen för att testa lyckan i BK Astrio i division 2. Äventyret blev dock inte som Markus hade hoppats utan han vänder nu tillbaka till Halmia för att ge Jimmie Hagslätt en rejäl fight om målvaktshandskarna. Vi har fina minnen från fjolåret där Markus stundtals dominerade sitt straffområde. Varmt välkommen tillbaka Markus.
  • Robin Åkerblad (född 05)
Robin var under vårsäsongen ordinarie anfallare i division 3-laget Ljungby IF, detta som 15-åring (!). Han var med när vi mötte Ljungby IF i den första halvleken i sommar och imponerade med sin fysik och löpvilja. Nu väntar studier på Aspero i Halmstad och Robin kommer att träna med herr samtidigt som han får matcher i vårt U16. Inte alls omöjligt att vi får se honom debutera i herrlaget heller under hösten. Ett mycket spännande framtidsnamn.
  • Hannes Fredvi (född 02)
Hannes hörde av sig till oss då han ska studera till civilingenjör på Högskolan i Halmstad. Efter två träningar hade han imponerat så mycket att huvudtränare Anders Wallin och sportchef Leif Jönsson fick arbeta hårt dom sista timmarna innan transförfönstret stängdes. Har spelat division 3-fotboll med Alingsås IF FF under säsongen. En mittback som verkligen har framtiden för sig.

// Kansliet
 
Etiketter: herr