Tack och lycka till Evve P!

Evelina Persson. Foto: IS Halmia Evelina Persson. Foto: IS Halmia

Varit en tongivande spelare under drygt tre säsonger

Sedan slutet på 2017 har Evelina Persson varit en del av det IS Halmia som nu skördar framgångar i seriespelet. Med sin rutin och mognad så har hon betytt mycket för både medspelare och ledarstaber under åren.

När nu Evelina är färdigutbilad lärare så fortsätter hennes resa med jobb i hemkommunen Göteborg. Vi vill tacka Evelina för dessa 3,5 år och önskar henne all lycka med jobb, fotboll och övrigt i livet.

Såhär säger några som haft äran att ha Evelina i sitt lag:

- Hon är en fantastisk människa på alla sätt och vis, både på och utanför planen. Hon har alltid spridit bra energi till denna gruppen och varit en bra ledare. Man får alltid goa skratt med Evve P, vilket man redan saknar. Hon har varit väldigt viktig för oss dessa åren ocb betytt mycket för oss, men vi alla är glada för hennes skull och önskar henne lycka till i allt.
Moa Jönsson - Lagkapten IS Halmia Dam

- Det är en bra tjej som har hjärtat på rätt ställe. Hon jobbar stenhårt för laget och lagkamraterna, oavsett om det gäller träning, match eller vid sidan om.
Mohamed Omar Jama - Tidigare huvudtränare IS Halmia Dam

- En magisk människa. Hon är fantastisk på att växla mellan bus och allvar. En ledare på planen som tog vår 6:a roll till en ny nivå. En krigare, en spelfördelare, en otrolig ledare. Halmias "Queen" under min tid.
Peter Blomqvist - Nuvarande huvudtränare IS Halmia Dam

// Kanslieet
 

Etiketter: dam