Nyförvärv till herr

Daniel Radovanovic. Foto: IS Halmia Daniel Radovanovic. Foto: IS Halmia

Ansluter från BK Astrio

Halmstads BK, Snöstorp Nyhem FF, Laholms FK, BK Astrio och nu IS Halmia. 

Vänsterbacken Daniel Radovanovic provspelade för Halmia redan i vintras när det blev klart att han skulle lämna Laholm. Då blev det Astrio i division 2 istället, men efter bara två starter och ett inhopp så sökte sig Daniel till Halmia i jakt på mer speltid. 

Daniel kommer främst att ta upp kampen med Rasmus Bengtsson på vänsterbacksplatsen, en roll som nu flyktade Emil Elveroth delvis hade tidigare. Med sin känsliga vänsterfot så blir Daniel också ytterligare ett alternativ när det kommer till fasta situationer, något han utnyttjade många gånger i Laholm inte minst.

Han är spelklar till matchen borta mot Ljungby på fredag.

Välkommen till IS Halmia Daniel!

// Kansliet
 

Etiketter: herr